reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hej ja od rana na zakupach
test robiłam ale jest tylko cień wiec nie sądzę by to było to.
w przyszłym tygodniu pojde do ginekologa może. zobacze.

a wy sie tak nie ekscytujcie:)

no masz.. nie ekscytujcie, cienie same z siebie nie wychodzą.
ja mialam bete ponad 300 a na testach prawie nic i to roznej firmy, czasami tak bywa a przypomne ze robilam test po terminie okresu i to sporo

hej kobietki trochę mnie nie było bo się pochorowałam, chodziłam przez kilka dni do pracy z gorączką ponad 38 stopni a po pracy nie byłam nawet w stanie włączyć komputera,
Zjola gratulacje zdanego egzaminu :)

kinia ja tam jestem dobrej myśli :)

narazie zaznaczyłam jako by to było owulacja i granicę postawiłam. zobacze co dalej temp pokarzą. mam czas.

to bedzie ciezli tydzień dla mnie bo full pracy a mały mi się rochorował :// goroczkował w nocy..
do tego jeszcze czekanie na finał cyklu. ech..

KINGA a zwykle ile trwają Twoje cykle? A moze jakas choroba Cie dopadla po drodze, stres??? Miałaś juz taki długi kiedyś? Bo ja np nie i dla mnie byłby to znak jakiś. A masz jakieś przeczucia, objawy? Bo ja w tym czasie miałam takie dziwne uczucie w żoładku i w przełyku juz, jakby zgaga czy coś takiego i 2 dni pozniej testowałam(wyszła tłusta krecha), wiec dosyć pozno jak na mnie, bo moje cykle trwaja ok 24-26 w porywach do 28(rzadko) dni.

reklama
Do góry