reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
kwiatuszekQ20 hehe to tak jak ja ,jak nam kazali po usunięciu ciąży pozamacicznej kochać się w gumeczkach ( a zakupiliśmy chyba wszystkie rodzaje jakie były w aptece :-D)to jak tylko otworzył paczkę to mnie wysypało :szok:hehe nie dało się mimo wszelkich starań i chęci i było bez .......zresztą my od kiedy się znamy z M to nie używaliśmy gumek tylko liczyliśmy dni niepłodne a teraz liczymy na płodne :-D:-D
no i żeby Twój sen był proroczy dla Caroli&&&&&&&&&&&&&&&

zuzanko wow gorąco w sypialni pewnie było

skoro mówicie o snach erotycznych to u mnie parę cykli już tak mam że w 2 dc mam dziką ochotę na seks pomimo @ :baffled: dziwne to wszytsko a później w dni płodne powtórka :-D mam nadzieję tylko że to normalne ... albo 30stka najlepszy wiek dla kobiety właśnie się zaczyna:-p

carola ja tak miałam z synkiem wszystkie objawy na @ a tu ciąża życzę chłopczyka do pary:)&&&&

lopop to chyba ten wiek :-) bo ja też mam zawsze największą ochotę w czasie@ czasami się śmieję ,że jakby tak było codziennie to bym była chyba nimfomanką :-p:happy2::rofl::rolleyes: no i nie wiem czy by M wytrzymał hihihi

ale podobno tak kobiety mają w czasie @ ,że jest większa ochota :-D:-D

ok ,moje drogie ja uciekam po koleżankę więc już mnie nie będzie dzisiaj ....ale jutro wpadnę jak tylko znajdę chwilkę ....ściskam Was moje kochane miłego dnia i wieczoru ....:-)

witam się
dziś mnie mało z wami bo zabiegana byłam...
wieczorem zajrzę i coś wiecej może skrobnę:)

Caroline w dupe jak nic powinnaś dostać. Wyluzuj!:cool2: widzę po suwaczku że w tym samym czasie mniej wiecej czekamy JA NA @ TY na II ;-)

Wylądowałam u lekarza.Silny ból brzucha i krzyża,rozrywało mnie...już w nocy jak się obudziłam z bólem to wiedziałam,że coś nie tak jest:(Ok 17-stej myślałam,że rodzę...miałam skurcze w krzyżu jak porodowe,łzy mi z bólu leciały:(
Mam torbiel krwotoczną...miałam iść do szpitala ale wyżebrałam zastrzyki przeciwbólowe i puścili mnie do domu.
Leżę w łóżku,telepie mnie,jutro się odezwę...z cyklu nici:((((

reklama
Wylądowałam u lekarza.Silny ból brzucha i krzyża,rozrywało mnie...już w nocy jak się obudziłam z bólem to wiedziałam,że coś nie tak jest:(Ok 17-stej myślałam,że rodzę...miałam skurcze w krzyżu jak porodowe,łzy mi z bólu leciały:(
Mam torbiel krwotoczną...miałam iść do szpitala ale wyżebrałam zastrzyki przeciwbólowe i puścili mnie do domu.
Leżę w łóżku,telepie mnie,jutro się odezwę...z cyklu nici:((((

wyspij sie slonko jutro bedzie lepiej, odpoczywaj. buziaki

Do góry