reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Karola nie martw się. Też to mam. Odnawia mi się co jakiś czas. Mówią że to endometrialne. Raz mi pękła to też był ból nie z tej ziemi, ale ogólnie żyję już z tym kilka lat. Tylko ten jeden jajnik nie za bardzo u mnie przez to funkcjonuje. Ale jak widzisz u mnie nie zablokowała ciąży. Lekarka mówiła że generalnie nie ma to wpływu na owu (drugi jajnik funkcjonuje normalnie). U mnie to się nie wchłania. Widać to na każdym USG ale na szczęście nie jest duża około 3 cm. Mam nadzieję jednak że u Ciebie się wchłonie lub pęknie (to lepiej, choć boli - ale mniejsza szansa że się odnowi),
Póki co ściskam. Oby szybko przestało Cię boleć.

reklama
ja już po kawce po @ więc wiadomo ...:)
słuchaj co słychać u Twojej koleżanki Agnieszki z UK ostatnio nie widzę jej na forum już coś zdziałali

ja tez po kawie.. i przed @ jeszcze.
Co do Agnieszki nie wiem, nie utrzymujemy już ze sobą kontaktu od dłuższego czasu. Nawet mnie nie obchodzi co u niej. MOżesz do niej napisać pw.
BUZIAK :)

hej dziewczyny
Carolineee tulę mocno .....kurcze zawsze się coś przyczepi :wściekła/y:

ja kawki nie piłam jeszcze ale herbatkę wypiłam :-)ogarnęłam mieszkano po gościach i leniu****ę teraz.........:-):-)

cześć babeczki czy któraś tęskniła ;))) ??

siostra własnie pojechała to się melduję :)

dostałam smska od Carolii
napisała ,że bardzo Ją boli,że mąż pojechał do gina pogadać-Ona miała jechac na zastrzyk ,ale nie może wstać.leży i łzy lecą Jej ciurkiem;(((i dostała wysokiej gorączki:(
boi się ,że skończy się szpitalem;((

ale Jej sie porobiło....nie wiem czasem czy to nie przez Clo-przestymulowane jajniki pewnie...

Zjola gdzie jesteś ?????????

pozdrawiam babeczki :)

nowe info od Carolii:
silne,obustronne zapalenie przydatków i całej miednicy małej.
dostałam antybiotyk,dopochwowe tabsy i leki przeciwbólowe .no i ta torbiel..
mam leżeć i dogorywać.jak mnie badali to wyłam z bólu,torbiel nieznacznie się zmniejszyła..endo urosło.
owulka była z lewego,ale nikłe szanse na fasolkę.

Carolaaa tulę ...już Ci smska napisałam więc nie piszę drugi raz..

Błonka- a co z naszą SUZI???

O mama ale się u Caroli porobiło.
Skoro się torbiel zmniejszyła to może ona jej pękła i wyciek krwi do jamy brzusznej spowodował ten stan zapalny.
Tak czy siak, bidna się nacierpi.
Mama napisz jej eska że ją wspieramy i myślimy o niej. Niech się trzyma.

reklama
Bree no porobiło Jej sie -żal mi Jej bo tez tak jak ja się szarpie i ciągle nic a jeszcze pod górę ;((
zaraz Jej napiszę smska z info od Ciebie ..

mam nadzieję ,że Ty dobrze się czujesz :)?

Do góry