reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
wiecie tez cos mam z macica i ujsciem, niby za waskie co czulam bolesnie przy inseminacji... a macica za bardzo odgieta czy jakos tak... nie wczuwalam sie w to

ja mam imie pewne dla chlopca.. bedzie Dominik, pierwsze imie po swietym, patron nieplodnych ciezarnych i rodzacych, wymodlone dziecko u dominika... a drugie Pawel po JPII tez wymodlone u papieza :) Dominik Paweł... a dziewczynka moze Magdalena... nie ma takiego imienia jeszcze w rodzinie

Agata bardzo ładne :) dumne imie:)

hejka
Błonka piękne imnona sama mam chrześniaka Dominika:):)

boli mnie kość ogonowa :baffled: ... może wina przeziębienia???
Błonka lub Bree bolało was tak po owu????

No witam :) Czlowieka nie bylo przez chwile a tu takie spekulacje ze odchodzi czy co :) My mielismy wolne wczoraj i jak pisala posta to moj M powiedziala zebym sie ruszala bo mielismy do znajomych i na zakupy jechac.. wiec co zdazylam napisac to bylo tyle :)
A tak wogole to u mnie jakos lipnie... :no::no: jutro chyba do gina pojde ale cos mi sie wydaje ze ja nawet owulki nie mam :( No nic zbada to zobaczy dokladnie, po co mam krakac niepotrzebnie.. a wogole wrocilam wlasnie z pracy i jestem glodna ale mi sie nie chce ruszyc..

bardzo malo pisza o tym w necie moze zdradzisz co to za pozycje:)

kwiatuszku, ja nie wiem, bo nie interesowałam się tym. Musisz poszukać. O znalazłam "W przypadku przodozgięcia macicy lekarze zalecają pozycje, w których partnerka klęczy lub leży na brzuchu"
pozycja o której kahaka pisze je ok. Mi gin kazał pozycję, w któerej ja klęczę, a podparta jestem na łokciach, bądź nawet na klatce:))0 Ale widomo, że jest to końcowa pozycja, przy wytrysku:)

poparzyłam się dzisiaj przy smażeniu kurczaka, olej prysną mi na rękę i to obficie, nigdy więcej kurczaka!! Boli jak cholera! zaraz zjem sobie coś slodkiego na pocieszenie...

reklama
Łooo Czizu...musiałam me dziecię nastraszyć...znowu dziura w zębie jak stodoła...umówiłam ją do dentysty na jutro rano i zapowiedziałam,że jak dzioba nie otworzy to:Mikołaj prezentów nie przyniesie,zero słodyczy,bajek i zabawek do końca roku....Wiem,drastycznie ale nie ma wyjścia...po dobroci nie działa,prezenty nie działają...

Właśnie przyszła paczka z moim prezentem pod choinkę...nowy telefon ale mąż nie pozwala dotknąć...Mam czekać do 24 grudnia...

MAMA lasencjo!!!!!!!!!! Pięknie!:tak:

Do góry