reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Carola dzięki:)
eeee tam pięknie-nawet makijażu nie mam-tylko oczy pomalowane.
a kolor jest kasztanowy-ciemny brąz jak moje piwne oczęta;)))

aha -tempka dzis spadła z 37.05 na 36,95...wszystko jasne..

reklama
jera ale masz wejście :-D... a tu takie domysły były:rofl2:
Błonka mnie też zawsze boli tak na 2 dni przed ale teraz ja mam 16dc więc za szybko :baffled: chyba od grypy
znikam do poklikania idę do siostry

mama, wow, łaaaaadnie :tak: podoba mi się :tak: a z tą tempką, to wiesz...Różnie bywa...Mnie też spadła, a potem skoczyła heheh.

Ja pospałam 1,5 godziny. Zaraz się biorę za obiad - kotlety z piersi dziś.

no właśnie ...Jerra Ty to potrafisz;))
niech Cie na drugi raz chłop nie popędza;)

Lopop dzięki ;)
32 lata na karku-idzie 33 więc trzeba się brać za siebie ;)

Carola miałam zamiar testowac jutro ,ale nie wiem czy jest sens??????
rano zobaczę jaka tępka i jak jeszcze spadnie to przyjdzie @ bez dwóch zdań.
współczuję migreny!!!

Carola dzięki...

Kahaka dziękuję
c033.gif

pogłaskać Agatkę

Błonka Dominiki to fajne chłopaki:)))))

reklama
Do góry