reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
wiecie tez cos mam z macica i ujsciem, niby za waskie co czulam bolesnie przy inseminacji... a macica za bardzo odgieta czy jakos tak... nie wczuwalam sie w to

ja mam imie pewne dla chlopca.. bedzie Dominik, pierwsze imie po swietym, patron nieplodnych ciezarnych i rodzacych, wymodlone dziecko u dominika... a drugie Pawel po JPII tez wymodlone u papieza :) Dominik Paweł... a dziewczynka moze Magdalena... nie ma takiego imienia jeszcze w rodzinie

Agata bardzo ładne :) dumne imie:)

hejka
Błonka piękne imnona sama mam chrześniaka Dominika:):)

boli mnie kość ogonowa :baffled: ... może wina przeziębienia???
Błonka lub Bree bolało was tak po owu????

No witam :) Czlowieka nie bylo przez chwile a tu takie spekulacje ze odchodzi czy co :) My mielismy wolne wczoraj i jak pisala posta to moj M powiedziala zebym sie ruszala bo mielismy do znajomych i na zakupy jechac.. wiec co zdazylam napisac to bylo tyle :)
A tak wogole to u mnie jakos lipnie... :no::no: jutro chyba do gina pojde ale cos mi sie wydaje ze ja nawet owulki nie mam :( No nic zbada to zobaczy dokladnie, po co mam krakac niepotrzebnie.. a wogole wrocilam wlasnie z pracy i jestem glodna ale mi sie nie chce ruszyc..

bardzo malo pisza o tym w necie moze zdradzisz co to za pozycje:)

kwiatuszku, ja nie wiem, bo nie interesowałam się tym. Musisz poszukać. O znalazłam "W przypadku przodozgięcia macicy lekarze zalecają pozycje, w których partnerka klęczy lub leży na brzuchu"
pozycja o której kahaka pisze je ok. Mi gin kazał pozycję, w któerej ja klęczę, a podparta jestem na łokciach, bądź nawet na klatce:))0 Ale widomo, że jest to końcowa pozycja, przy wytrysku:)

poparzyłam się dzisiaj przy smażeniu kurczaka, olej prysną mi na rękę i to obficie, nigdy więcej kurczaka!! Boli jak cholera! zaraz zjem sobie coś slodkiego na pocieszenie...

reklama
Łooo Czizu...musiałam me dziecię nastraszyć...znowu dziura w zębie jak stodoła...umówiłam ją do dentysty na jutro rano i zapowiedziałam,że jak dzioba nie otworzy to:Mikołaj prezentów nie przyniesie,zero słodyczy,bajek i zabawek do końca roku....Wiem,drastycznie ale nie ma wyjścia...po dobroci nie działa,prezenty nie działają...

Właśnie przyszła paczka z moim prezentem pod choinkę...nowy telefon ale mąż nie pozwala dotknąć...Mam czekać do 24 grudnia...

MAMA lasencjo!!!!!!!!!! Pięknie!:tak:

Do góry