reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

witam moje kochane a wiec tak jak lekarz powiedzial mam bardzo silne przodozgiecie macicy co tez powodje ciagły nacisk na pecherz i odczuwam przez to ciagle parcie jakbym miala zapalenie podczas zmian macicypodczas cyklu raz mocniej raz słabiej ,przez to tez mam bardzo bolesne miesiaczki poniewaz macica ma skurcze mocne zeby te krew wydalic i zauwazył to od razu podczas badania a ta moja idiotka nigdy mi o tym nie wspominala,po moich badaniach jakie mialam ze soba stwierdził ze luteina nie jest mi potrzebna ale moge ja brac bo w razie gdybym zaszła to podtrzyma mi ciaze,stwierdził ze owulacje mam jak najbardziej po zdjeciach usg jakie mialam, przez to ze mam taka macice plemniki maja bardzo utrudniona droge do pokonania dlatego tez kazał podleczyc armie bo mowil ze troche malo tych ruchliwych ale mowil ze nie jest tragicznie bo pozostałe paramerty sa ok,no i tyle siedzialam jakies 30 min w gabinecie pacjentek wcale nie było duzo moze dlatego ze okres przedswiateczny,moj portfel lzejszy o 120zł ale naprawde warto było wszystko ze spokojem wytłumaczyl pokazał porozmawial nie jak ta moja szybko i na odp****** wiec to chyba tyle dziekuje za wsparcie z wasze strony

reklama
Kasiu - jak bym teraz zaszłą w ciążę i okazało by się, że znowu obumarła przez te zrosty, to bym sobie tego nigdy nie darowała. Rezerwę jajnikową mam sporą, jak gin powiedział, że niejedna 30-stolatka takiej nie ma, więc jeszcze te parę miesięcy mogę poczekać.

kiecka mi sie podoba.... ale ja sie boje przez neta kupowac a noz bedzie na mnie niedobra... poszukam cos w ten desen moze przed kolano.. akyrat do wysokich butow :)

kahaka - kiecka rewelacja!!!

Błonka - taka sukienka czy tam tunika do leginsów zawsze się spradza, jak będzie z rozciągliwego materiału, to na dłuższy czas ci wystarczy:))
włosy w ciąży spokojnie można farbować!! Nie wierz w te bzdury!!!

kwiatuszek - najważniejsze, to trafić na odpowiedniego lekarza, to nam daje poczucie bezpieczeństwa:)) Ja z mojej ginki jestem bardzo zadowolona i bym jej nie zmieniła za nic:)

a to nie wiedzialam ze mozna oddac... a z przesylka przychodzi adres itp gdzie to oddac czy na stronie zglaszam sie do sprzedajacego? pewnie roznie to wyglada, moj m kupowal kiedys na allegro to by pewnie wiedzial takie rzeczy ja to ciemna jestem :p
wiem np ze w necie mozna taniej rozne rzeczy kupic dla dziecka, kumpela co rodzi w lutym to mowi ze polowe akcesorii tak kupila

kwiatuszku - dobrze, że wizyta się udała. Piszesz, że masz przodozgięcie. Ja mam dla odmiany tyłozgięcie :( Ale pomimo to zaszłam w ciążę 3 razy.

Błonka, ja sobie zmierzyłam jedną sukienkę, którą mam w domu i porównałam z wymiarami tej z allegro. Mniej więcej się zgadza, więc powinna być ok.
wikula, jak tam po dentyście? Dumna jesteś z siebie, że się odważyłaś? :-D
kwiatuszku, wieści w zasadzie są dobre! Co do tej przodozgiętej macicy - są podobno jakieś pozycje, bardziej skuteczne przy takiej budowie. Poczytaj sobie w internecie. Może wystarczy tylko pozycję w czasie seksu zmienić i już zaskoczysz? :-D

reklama
ja moze sie przejde w piatek gdzies po sklepach i poprzymiezam.. ja mam taka dziwna miesista budowe ze nie we wszystkim mi dobrze... i moze cos jeszcze znajde ladnego :p

Do góry