kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam moje kochane a wiec tak jak lekarz powiedzial mam bardzo silne przodozgiecie macicy co tez powodje ciagły nacisk na pecherz i odczuwam przez to ciagle parcie jakbym miala zapalenie podczas zmian macicypodczas cyklu raz mocniej raz słabiej ,przez to tez mam bardzo bolesne miesiaczki poniewaz macica ma skurcze mocne zeby te krew wydalic i zauwazył to od razu podczas badania a ta moja idiotka nigdy mi o tym nie wspominala,po moich badaniach jakie mialam ze soba stwierdził ze luteina nie jest mi potrzebna ale moge ja brac bo w razie gdybym zaszła to podtrzyma mi ciaze,stwierdził ze owulacje mam jak najbardziej po zdjeciach usg jakie mialam, przez to ze mam taka macice plemniki maja bardzo utrudniona droge do pokonania dlatego tez kazał podleczyc armie bo mowil ze troche malo tych ruchliwych ale mowil ze nie jest tragicznie bo pozostałe paramerty sa ok,no i tyle siedzialam jakies 30 min w gabinecie pacjentek wcale nie było duzo moze dlatego ze okres przedswiateczny,moj portfel lzejszy o 120zł ale naprawde warto było wszystko ze spokojem wytłumaczyl pokazał porozmawial nie jak ta moja szybko i na odp****** wiec to chyba tyle dziekuje za wsparcie z wasze strony