reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
A Ty dostalas ta @ juz czy dopiero wyczekujesz? heheh bo w sumie to nie wiem, w przcy szybko czas zleci bo bedzie zapieprz;-)

hejka
ja tez wpadam na chwilke zyczyc wam miłej soboty...
ja jade do siostry na wies na kawusie...moj pojechal do swojej mamy po ciuchy,bo tu ma mało...

milego dnia

nikogo nie ma...
ja powinnam dzis dostac @ a nie ma. w zeszlym cyklu po raz pierwszy od 1,5 roku faza lut byla nie 14 a 16, wiec jeszcze daje cholerze jutro i poniedzialek na nadejscie.
powiem wam tylko w tajemnicy, ze...
temp mi rosnie caly czas... dzis niestety przespalam budzik, wiec nie wiem czy spadla czy nie. nie chce sie nakrecac ale kurka wyglada to calkiem ladnie.

Zobacz załącznik 350221

poza tym cycki bolą duzo bardziej niz zwykle.
zawsze bylam w stanie nie spac do 3 wnocy wstac rano i normalnie funkcjonowac a teraz o 23 jestem detka i do 11 nie jestem w stanie sie obudzic.

no i zrobilam testa... niestety beznadziejnego. takiego niemarkowego z supermarketu, na ktorym zawsze w miejscu linii testowej jest bezbarwna linia, tyle ze dzis nie byla bezbarwna a blado rozowa... nie nakrecam sie, bo @ ma jeszcze czas a test jest do bani. poczekam jeszcze... z reszta... 20 cykli sie nie udalo to niby teraz czemu mialoby sie udac?
no i do tego negatywna beta w 11 dpo...

ale....

Zobacz załącznik 350241

prosze o pomoc w sprowadzeniu na ziemie... bo wiece jak to jest. staram sie nie nakrecac a serce swoje.

Ostatnia edycja:
pok mnie też się spóźnia @ ale dopiero 1 dzień, też mnie cycki bolą, tylko że kiedyś też mnie tak bardzo bolały przed @, ja też mam nadzieję, choć powoli zaczynam przestawać się łudzić, bo test wyszedł negatywnie, więc pewnie niedługo przyjdzie do mnie @, a do Ciebie oby nie przychodziła :-) wiosna w końcu nastała, trzeba fasolkować.. :-)

reklama
pok kobieto gdzie Ty te testy kupujesz :happy::happy::happy:
Ja Cię na ziemię chyba nie sprowadzę, ale powiem Ci, że bardzo byś nam sprawiła radość, gdyby Twoje podejrzenia okazały się prawdziwe:-)
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry