reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kahaka- no dobra nie wtrącam sie..szkoda tylko zepsuć sobie weekend..
mam nadzieje,ze sie szybko pogodzicie..
mam nadzieje,ze sie szybko pogodzicie..
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Cześć ) Kahaka przykro mi z powodu małpiszona...
Cześć Krzysiu :**
Cześć Krzysiu :**
kurcze nie umiem cytować :-/
nagapalma jak już napisałam mam 23 lata
mama05 jeśli chodzi o sex to ciężko mojemu mężowi zrobić dłuższą przerwę, bo on nie rozumie mnie, twierdzi że za bardzo ja chcę mieć dziecko i dlatego nam się nie udaje, mówi żebym wyluzowała. Taką mam dziś nerwę, że szok, śnił mi się okres w nocy i to jak bardzo przeżywałam, że znów przyszedł :-(
Dzięki dziewczyny, że tak miło mnie przywitałyście wszystkie :-*
nagapalma jak już napisałam mam 23 lata
mama05 jeśli chodzi o sex to ciężko mojemu mężowi zrobić dłuższą przerwę, bo on nie rozumie mnie, twierdzi że za bardzo ja chcę mieć dziecko i dlatego nam się nie udaje, mówi żebym wyluzowała. Taką mam dziś nerwę, że szok, śnił mi się okres w nocy i to jak bardzo przeżywałam, że znów przyszedł :-(
Dzięki dziewczyny, że tak miło mnie przywitałyście wszystkie :-*
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Rurka- cześć ;-)a Kahaka dostała @ po tabletkach anty więc w tym cyklu i tak nie było nadziei..
Magda jak chcesz cytowac to pod postami jest tak pasek i tam na końcu masz + kliknij na niego zaznaczasz tak post ktory chcesz zacytować
no i trzymaj sie...
Magda jak chcesz cytowac to pod postami jest tak pasek i tam na końcu masz + kliknij na niego zaznaczasz tak post ktory chcesz zacytować
no i trzymaj sie...
rurka, ale ja się cieszę z powodu @, bo znowu zacznę się starać.
magda, może coś być w tym, co Twój mąż mówi. Ja też miałam taki etap, że o niczym innym nie myślałam. Ale niestety nie ma sposobu, żeby wyluzować, to pewnie z czasem samo przyjdzie...
magda, może coś być w tym, co Twój mąż mówi. Ja też miałam taki etap, że o niczym innym nie myślałam. Ale niestety nie ma sposobu, żeby wyluzować, to pewnie z czasem samo przyjdzie...
Nie wiem gdzie znikła moja odpowiedź... rozłoncza mi internet co chwila , no właśnie kahaka łatwo powiedzieć wyluzuj jak się nie da, gdyby to było takie łatwe to żadna z nas by nie miała problemu i ciężaru na psychice, dzięki mama05 za podpowiedź jak się cytuje, już będę wiedziała :-) idę dziewczyny się czymś zająć... trzymajcie się cieplutko, miłego dzionka :-)
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Kahaka a to w takim razie gratuluję @ ja też czekam na @ zaczynam łykanie wszystkich wspomagaczy, a w czerwcu sie umówię na to hsg i wymusze od gina clo, a do męża pojadę przygotowana i będzie bejbi jak nic
reklama
Podziel się: