reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
"magda - wiem cos o tych cholernych staraniach ... Ile masz lat, jeśli można wiedziec ?"

cześć dziewczyny, musiałam wczoraj odejść od kompa i tak bez pożegnania się wylogowałam, ja mam 23 lata

kurcze nie umiem cytować :-/
nagapalma jak już napisałam mam 23 lata
mama05 jeśli chodzi o sex to ciężko mojemu mężowi zrobić dłuższą przerwę, bo on nie rozumie mnie, twierdzi że za bardzo ja chcę mieć dziecko i dlatego nam się nie udaje, mówi żebym wyluzowała. Taką mam dziś nerwę, że szok, śnił mi się okres w nocy i to jak bardzo przeżywałam, że znów przyszedł :-(
Dzięki dziewczyny, że tak miło mnie przywitałyście wszystkie :-*

Rurka- cześć ;-)a Kahaka dostała @ po tabletkach anty więc w tym cyklu i tak nie było nadziei..

Magda jak chcesz cytowac to pod postami jest tak pasek i tam na końcu masz + kliknij na niego zaznaczasz tak post ktory chcesz zacytować:tak:
no i trzymaj sie...

rurka, ale ja się cieszę z powodu @, bo znowu zacznę się starać.
magda, może coś być w tym, co Twój mąż mówi. Ja też miałam taki etap, że o niczym innym nie myślałam. Ale niestety nie ma sposobu, żeby wyluzować, to pewnie z czasem samo przyjdzie...

Nie wiem gdzie znikła moja odpowiedź... rozłoncza mi internet co chwila , no właśnie kahaka łatwo powiedzieć wyluzuj jak się nie da, gdyby to było takie łatwe to żadna z nas by nie miała problemu i ciężaru na psychice, dzięki mama05 za podpowiedź jak się cytuje, już będę wiedziała :-) idę dziewczyny się czymś zająć... trzymajcie się cieplutko, miłego dzionka :-)

Kahaka a to w takim razie gratuluję @ :-D ja też czekam na @ zaczynam łykanie wszystkich wspomagaczy, a w czerwcu sie umówię na to hsg i wymusze od gina clo, a do męża pojadę przygotowana i będzie bejbi jak nic :-D

reklama
kahaka gratki @ super jupi hurra!!!
mama rrruuurrkka czesc!!!!!!
Ide sie malowac i do pracy a jutro do ginki po leki na obnizenie prolaktyny i mam nadzieje ze da cos
mojemu na FSH i LH

Do góry