reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Poczek jeja jeja jeja siedzę jak na szpilkach i czekam na jutro rano :D ogromne kciukasy zaciśnięte... a u mnie od wczo dużo śluzu, ostatnie przytulanko w piątek, więc chyba nici z fasolki :((

reklama
rurka dzieki za kciukasy ale ja nie wierze, ze cos z tego bedzie....

a czemu po sluzie i bzykanku piatkowym wnosisz, ze nic z tego?

hejo wam

Ja wczoraj wróciłam o 4 rano,,tzn dzisiaj,,pobalowałam u kumpeli,,zdążyłam sie pokłócic ze swoim przy okazji,normalnie porazka....ale cóż to chyba norma juz...
A dzisiaj na kacu u babci byłam,,teraz kawusia....i spoj dla mojej głowy...
Poczytam co tam...

pok &&&&&&&&&&&& zaciskam moćkoooo..
mama przytulam kochana,,ale moze lepiej popisz niz masz myslec o tym...
amalfi dzisiaj gin przyjmuje,,,wow..u mnie nie...fajnie,ze wizyta gicio...
rurka a moze moze...

robie fryty może któras chętna????????????

Poczku bo w środę, czwartek, piątek nie miałam takiego owulacyjnego śluzu, był ale nie aż taki książkowy jak w sobotę i dziś rano, i boję się, że przytulanko w piątek było za szybko :((

oj tam... bzykajac sie juz na 3 dni przed owulacja mozna zajsc w ciaze, wiec spoko luz :)

A co tak pusto??
Wszyscy griluja...
Ja sama,P u rodziców..kurcze jak mamy wolne to i tak nie spedzamy tych dni razem,co za porażka...

ja nie grillowałam :)
rano spacer, wyscig rowerowy i winko a od 14 lezalam w lozku. najchetniej juz bym poszla spac ale musze jeszcze pojecchac po samochod, do apteki i moze na solarium skocze :)

pok ja tez nie..tez leze...nic mi sie nie chce...a u mnie solka zamknieta bo tez bym skoczyła poopalac się...

reklama
Poczek a w razie II kresek na teście soralka nie zaszkodzi? ja planuję zakup karneciku, bo mam tak białe nogi, że wstyd spódnicę założyć :D

Do góry