reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kahaka - kciuki za wizytę &&& i pozdrowienia dla bananka :-D

Ewcia - ja mam nadzieję, że wykraczesz, jupiiii.

Palemko - gdyby tak było, to wielodzietne rodziny nie miały by prawa bytu a przecież są małżeństwa z 20 letnim stażem, które mają po 8-oro dzieci w przedziale wiekowym od 20 do 2 lat albo i lepiej.

Witam...
U mnie wszystk0 do du.... Moj wujek co mial wypadek zmarl i mielismy dzisiaj jechac na pogrzeb. Bo mial byc jutro... ale nie bedzie. Pomimo operacji mozgu dosyc szybko wracal do zdrowia.. i mial byc na dniach wypuszczony do domu bo jedynie nie mowil, musial sie od nowa uczyc, juz go zapisano na rehabilitacje bo wykazywal chce na nia i wygladal coraz lepiej... a tu wczoraj telefon ze zmarl, w sumie rodzenstwo nie chcialo sekcji zwlok i dlatego mial byc pogrzeb jutro... a tu dzis telefon ze ktos zlecil sekcje zwlok bo podejrzewaja blad lekarski czy cos w tym stylu... no masakiera.

Ewcia - nie poddawaj się! Ja też mam taką kichę finansową. Każdą złotówkę oglądam 10 razy! Mój M ma lekką rękę do wydawania pieniędzy i muszę go hamować, co często powoduje spięcia. No ale jakoś dopinam swego. Nawet dojście do piwka odcięłam definitywnie. Żyjemy jak Pan Bóg przykazał - nie pijemy, nie palimy i nie zabezpieczamy się, hehe. Szkoda tylko, że z Twoim Ci się nie układa :( Ja z moim lepiej niż przed pół rokiem, a już myślałam, ze to się wszystko rozpieprzy, tak, ze uszy do góry. Wszystko jest możliwe!

Jeera - tulam.

kochana wniosek sie nasuwa palenie szkodzi zdrowiu:)panienki u mnie ok wiecie co dzis mam 8dc a moj mikroskopik juz wczoraj zaczel pokazywac dni płodne moze nie owu ale płodne a na dodatek wczoraj mialam straszna zgage i bolały mnie strasznie miesnie brzucha normalnie jak bym zrobiła ze 100brzuszkow wiec moze caly ten czas staralismy sie nie w tym czasie co trzeba bo zawsze raczej po @ była wstrzemiezliwosc ale moze tez ja juz szukam błachostek poprostu dreczy mnie fakt ze nie moge zajsc.Wczoraj byłam z m u okulisty a pozniej poskladalam kilka cv

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry