reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
lez lez :) tak sie czasem podobno dzieje jak kobietka w ciazy to i latwiej o zmeczenie.. :) meza gon zeby dbal o swoja zonke :)
mmmm :) dasz rade bedziesz miala wspaniale wspomnienia :)
ewcia a z czym tosty??? mmm pycha :)

Hej,jestem:-)
Było wSPAniale! :) Masaż gorącymi kamieniami,sauny,jacuzzi i inne:) Wieczorkiem uwaliłyśmy się z koleżanką a mąż został z dziećmi:)
Właśnie zrobiłam jedzonko i pochłonęliśmy:)
No i niespodzianka:) Mężul znowu zabiera nas na święta:)))) w nasze ukochane miejsce do Mrągowa:) Hotel Mrongovia Resort&Spa,w zeszłym roku byliśmy przez 5dni w tym niestety tylko 3dni ale i tak się cieszę:))))))

jeera86 WOW:szok: Indie...kurcze tylko pomarzyć mogę...ja to najdalej to w Berlinie byłam he he. To prawda ze dla nich jest Bogiem krowa??? to tam krowy sobie łażą gdzie chca ????
Tak to prawda ale nie ze krowa jest bogiem tylko jest wcieleniem jakiegos boga... tak jak malpa jest wcieleniem boga sily i w sumie to tylko dla hinduistow jest bostwem, a tam obok tej religii jest jeszcze muzulmanizm i sikhizm. No i co do krow chodzacych po ulicach.. to nie krowy tylko bawoly (ktorych mleko jest smaczne i zdrowe). Nawet w duzych miastach chodza jak chca.
I Indie to kraj kontrastow.. jedziesz przez miasto i masz dzielnice z domami jak palace a za chwile kilkadziesiat metrow dalej masz slumsy.. a bialy czlowiek (a do tego blondi) to wogole hit sezonu, bedac w jednej swiatyni sikhijskiej kilka osob zrobilo sobie ze mna zdjecia a najlepsza byla matka ktora dala mi swoje moze polroczne dziecko abym z nim zdjecie sobie zrobila a raczej ono ze mna...

Khaka kochana meza po zakupy niech dzwiga :)

Krystek właśnie zabrał Oliwię na pogotowie...i tam kazali do szpitala...ma bóle silne nad prawym biodrem,wczoraj lekko,dzisiaj gorzej...nic więcej nie wiem.Denerwuję się.

w Mrągowie nie byłam.. ale byliśmy niedaleko Mrągowa a dokładnie w Mikołajkach w hotelu Gołębiewskim:tak: coś wspaniałego i też polecam!!!
Mazury są piękne:-)
sama mieszkam w Iławie niedaleko Olsztyna. Tu też jest bardzo ładnie i można spedzić miło czas.

reklama
Witam Was moje kochane:*

Bardzo mi przykro z powodu @:( nie tak mialo być :wściekła/y:
A jeśli chodzi o Mazury to faktycznie sa piękne, jeździłam tam na obozy żeglarskie :)

No i z nowości to bylam u lekarza z dzidzią wszystko ok, ma ponad 3cm i straszny leniuszek z niej/niego :zawstydzona/y: Az sam ginek sie smial, no ale ładnie sie obracała i ruszala rączkami i nóżkami:) Nie wiem czy wstawiać Wam fotkę bo nie chcę aby było Wam smutno :-(

Tak bardzo chciala bym abyście wszystkie zmienily wątki na przyszle mamusie...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Buziaki

Do góry