reklama
mmm...
Fanka BB :)
ewcia oj tam tosty też są pycha,
kasia co się stałlo z maleństwem wszystko ok? może jesteś przemęczona?
Żeby życie miało smaczek...
kasia co się stałlo z maleństwem wszystko ok? może jesteś przemęczona?
Żeby życie miało smaczek...
mmm...
moje ulubioneBłonka z serem i szynką....
macie u siebie w mieście sklep ABC po sasiedzku? jest tam mięso i wędliny? mam dostać od sponsora bon do tego sklepu i zrobiłabtm sobie zakupy na święta
E
EEnil
Gość
Hej,jestem:-)
Było wSPAniale! Masaż gorącymi kamieniami,sauny,jacuzzi i inne Wieczorkiem uwaliłyśmy się z koleżanką a mąż został z dziećmi
Właśnie zrobiłam jedzonko i pochłonęliśmy
No i niespodzianka Mężul znowu zabiera nas na święta))) w nasze ukochane miejsce do Mrągowa Hotel Mrongovia Resort&Spa,w zeszłym roku byliśmy przez 5dni w tym niestety tylko 3dni ale i tak się cieszę)))))
Było wSPAniale! Masaż gorącymi kamieniami,sauny,jacuzzi i inne Wieczorkiem uwaliłyśmy się z koleżanką a mąż został z dziećmi
Właśnie zrobiłam jedzonko i pochłonęliśmy
No i niespodzianka Mężul znowu zabiera nas na święta))) w nasze ukochane miejsce do Mrągowa Hotel Mrongovia Resort&Spa,w zeszłym roku byliśmy przez 5dni w tym niestety tylko 3dni ale i tak się cieszę)))))
jeera86
Tak to prawda ale nie ze krowa jest bogiem tylko jest wcieleniem jakiegos boga... tak jak malpa jest wcieleniem boga sily i w sumie to tylko dla hinduistow jest bostwem, a tam obok tej religii jest jeszcze muzulmanizm i sikhizm. No i co do krow chodzacych po ulicach.. to nie krowy tylko bawoly (ktorych mleko jest smaczne i zdrowe). Nawet w duzych miastach chodza jak chca.jeera86 WOW Indie...kurcze tylko pomarzyć mogę...ja to najdalej to w Berlinie byłam he he. To prawda ze dla nich jest Bogiem krowa??? to tam krowy sobie łażą gdzie chca ????
I Indie to kraj kontrastow.. jedziesz przez miasto i masz dzielnice z domami jak palace a za chwile kilkadziesiat metrow dalej masz slumsy.. a bialy czlowiek (a do tego blondi) to wogole hit sezonu, bedac w jednej swiatyni sikhijskiej kilka osob zrobilo sobie ze mna zdjecia a najlepsza byla matka ktora dala mi swoje moze polroczne dziecko abym z nim zdjecie sobie zrobila a raczej ono ze mna...
Khaka kochana meza po zakupy niech dzwiga
E
EEnil
Gość
Krystek właśnie zabrał Oliwię na pogotowie...i tam kazali do szpitala...ma bóle silne nad prawym biodrem,wczoraj lekko,dzisiaj gorzej...nic więcej nie wiem.Denerwuję się.
K
Kinga85
Gość
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Witam Was moje kochane:*
Bardzo mi przykro z powodu @ nie tak mialo być
A jeśli chodzi o Mazury to faktycznie sa piękne, jeździłam tam na obozy żeglarskie
No i z nowości to bylam u lekarza z dzidzią wszystko ok, ma ponad 3cm i straszny leniuszek z niej/niego Az sam ginek sie smial, no ale ładnie sie obracała i ruszala rączkami i nóżkami Nie wiem czy wstawiać Wam fotkę bo nie chcę aby było Wam smutno :-(
Tak bardzo chciala bym abyście wszystkie zmienily wątki na przyszle mamusie...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Buziaki
Bardzo mi przykro z powodu @ nie tak mialo być
A jeśli chodzi o Mazury to faktycznie sa piękne, jeździłam tam na obozy żeglarskie
No i z nowości to bylam u lekarza z dzidzią wszystko ok, ma ponad 3cm i straszny leniuszek z niej/niego Az sam ginek sie smial, no ale ładnie sie obracała i ruszala rączkami i nóżkami Nie wiem czy wstawiać Wam fotkę bo nie chcę aby było Wam smutno :-(
Tak bardzo chciala bym abyście wszystkie zmienily wątki na przyszle mamusie...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Buziaki
Podziel się: