reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
palma tez sie wita :):-p

cały dzien sprzatałam dzis u taty i jestem wykamana :rofl2:

mama - hejooooo:-)

siedze se w wannie i sie grzeje a jak yjde to czeka mnie obieranie 5 kg gruszek i jabłek na przecier .... ale se wymysliłam - gupia baba ;)

chyba żartujesz:) Boże marzę o tak długim urlopie. Na studiach też szalelismy z takimi wyjazdami a teraz tylko prrraaaacaaaa. 26dni urlopu to smiech na sali:) zazdroszcze!!! korzystaj do póki możesz:)

Ja niby mam 24 dniu urlopu.. ale z racji tego ze pracuje w branzy turystycznej (bo tak to mozna nazwac) to w zime sezonu za bardzo nie ma.. w sumie juz teraz jest po 10 osob w ciagu tygodnia a bylo po 120 wiec szefowi to na reke jak wezme w zime urlop jak ludzi nie ma bo tylko oplci mi skladki a wyplaty miec nie musze :) U M tez problemu nie ma z urlopem.
Jerra zabierz mnie ze sobą ..bede Ci bagaże nosić w tych Indiach...weź mnie co??weź,weź
i047.gif
i047.gif
Alez oczywiscie ze tak!! :) My w tym roku bylismy w Indiach od 13 lutego do 22marca i niestety nie zwiedzilismy wszystkiego co chcielismy... Kraj ten jest rewelacyjny, chociaz nie byla to milosc od pierwszego wejrzenia, a ten ruch na drogach katastrofa... mozna w youtube wpisac indien trafic i sie przekonacie... a teraz juz tesknie za indiami :)

ewcia ;p ty mnie nie denerwuj ze masz znowu sloneczko.. u mnie pada i jest bardzo zimno i ponuro! :(
witam sie z kawa :) mam ochote na cos slodkiego ale nie kupilam wczoraj ciasta a w niedziele nic nie kupie a chora jestem to mi sie piec nie chce... ;p
odpoczywam dalej :)
jeszcze 12 dni do bety ;p

Witam, Dzień dobry :-)
Ja dzisiejszy cały dzień do godz 20 spedze w pracy. Już siedze i popijam kawkę bo inaczej nie da rady, ludzie....co za bydło od rana przychodzi to szok, zestresowani po wyborach czy co???:crazy:
lopop biedna musisz sie meczyć z ta @, jakby nie mogła sobie odpuścic na 9 miesiecy nie??
jeera86 WOW:szok: Indie...kurcze tylko pomarzyć mogę...ja to najdalej to w Berlinie byłam he he. To prawda ze dla nich jest Bogiem krowa??? to tam krowy sobie łażą gdzie chca ????
Ewcia popijam z toba kawusie, jak jestem w pracy to mus, bo inaczej to bym tu zasnęła...
błonka cały czas trzymam &&&&&&& a ty nie odliczaj bo sie bedziesz nakręcać!!!! nie myśl, nie licz my ci powiemy kiedy bete zrobić ok???;-) U mnie tez jest śliczne słoneczko ale jest równiez zimnica i wcale nie jest przyjemnie...

Dziewczęta byłyście na wyborach??? ja byłam no bo kurde jak ja nie zagłosuje to ktoś za mnie zadecyduje, a tego nie lubie....;-)

Miłego dnia!!!!

hej

Ewcia chciałam dodać Twojego bloga do obserwowanych i nie mogę :(

powiedzieć wam coś śmiesznego? trochę się denerwuję przed tym wyjazdem do krakowa, nie wiem czy będę umiała się odnaleźć w TAKIM hotelu i przed kamerą :-/

a ja tez nie ide, tlumacze sie ze chora jestem i siedze w domu ale tak jak pomysle to chyba bym nie poszla... bunt na chamstwo klamstwo i zlodziejstwo... wszyscy sa tacy sami niech wybieraja se sami i tak wszystko bedzie tak samo jak do tej pory.... nigdy nie to nie interesowalo bo nie ma nigdy zmian niewazne kto rzadzi...

mmmm dobrze ze jest stresik :) zobaczysz jak juz bedziesz kamerowana stres cie dopomoze a jak cos nie wyjdzie mozesz tak zepsuc scene zeby zaczeli krecic od nowa :D

reklama
Ewcia udało mi się!!

najbardziej chyba mnie ten hotel stresuje, z moją pensją pracownika słóżby zdrowia pewnie ie mogłabym sobie na taki pozwolić

Do góry