reklama
jeera86
Fanka BB :)
chyba żartujesz Boże marzę o tak długim urlopie. Na studiach też szalelismy z takimi wyjazdami a teraz tylko prrraaaacaaaa. 26dni urlopu to smiech na sali zazdroszcze!!! korzystaj do póki możesz
Ja niby mam 24 dniu urlopu.. ale z racji tego ze pracuje w branzy turystycznej (bo tak to mozna nazwac) to w zime sezonu za bardzo nie ma.. w sumie juz teraz jest po 10 osob w ciagu tygodnia a bylo po 120 wiec szefowi to na reke jak wezme w zime urlop jak ludzi nie ma bo tylko oplci mi skladki a wyplaty miec nie musze U M tez problemu nie ma z urlopem.
Alez oczywiscie ze tak!! My w tym roku bylismy w Indiach od 13 lutego do 22marca i niestety nie zwiedzilismy wszystkiego co chcielismy... Kraj ten jest rewelacyjny, chociaz nie byla to milosc od pierwszego wejrzenia, a ten ruch na drogach katastrofa... mozna w youtube wpisac indien trafic i sie przekonacie... a teraz juz tesknie za indiamiJerra zabierz mnie ze sobą ..bede Ci bagaże nosić w tych Indiach...weź mnie co??weź,weź
ewcia ;p ty mnie nie denerwuj ze masz znowu sloneczko.. u mnie pada i jest bardzo zimno i ponuro!
witam sie z kawa mam ochote na cos slodkiego ale nie kupilam wczoraj ciasta a w niedziele nic nie kupie a chora jestem to mi sie piec nie chce... ;p
odpoczywam dalej
jeszcze 12 dni do bety ;p
witam sie z kawa mam ochote na cos slodkiego ale nie kupilam wczoraj ciasta a w niedziele nic nie kupie a chora jestem to mi sie piec nie chce... ;p
odpoczywam dalej
jeszcze 12 dni do bety ;p
iza.malami
Fanka BB :)
Witam, Dzień dobry :-)
Ja dzisiejszy cały dzień do godz 20 spedze w pracy. Już siedze i popijam kawkę bo inaczej nie da rady, ludzie....co za bydło od rana przychodzi to szok, zestresowani po wyborach czy co???
lopop biedna musisz sie meczyć z ta @, jakby nie mogła sobie odpuścic na 9 miesiecy nie??
jeera86 WOW Indie...kurcze tylko pomarzyć mogę...ja to najdalej to w Berlinie byłam he he. To prawda ze dla nich jest Bogiem krowa??? to tam krowy sobie łażą gdzie chca ????
Ewcia popijam z toba kawusie, jak jestem w pracy to mus, bo inaczej to bym tu zasnęła...
błonka cały czas trzymam &&&&&&& a ty nie odliczaj bo sie bedziesz nakręcać!!!! nie myśl, nie licz my ci powiemy kiedy bete zrobić ok???;-) U mnie tez jest śliczne słoneczko ale jest równiez zimnica i wcale nie jest przyjemnie...
Dziewczęta byłyście na wyborach??? ja byłam no bo kurde jak ja nie zagłosuje to ktoś za mnie zadecyduje, a tego nie lubie....;-)
Miłego dnia!!!!
Ja dzisiejszy cały dzień do godz 20 spedze w pracy. Już siedze i popijam kawkę bo inaczej nie da rady, ludzie....co za bydło od rana przychodzi to szok, zestresowani po wyborach czy co???
lopop biedna musisz sie meczyć z ta @, jakby nie mogła sobie odpuścic na 9 miesiecy nie??
jeera86 WOW Indie...kurcze tylko pomarzyć mogę...ja to najdalej to w Berlinie byłam he he. To prawda ze dla nich jest Bogiem krowa??? to tam krowy sobie łażą gdzie chca ????
Ewcia popijam z toba kawusie, jak jestem w pracy to mus, bo inaczej to bym tu zasnęła...
błonka cały czas trzymam &&&&&&& a ty nie odliczaj bo sie bedziesz nakręcać!!!! nie myśl, nie licz my ci powiemy kiedy bete zrobić ok???;-) U mnie tez jest śliczne słoneczko ale jest równiez zimnica i wcale nie jest przyjemnie...
Dziewczęta byłyście na wyborach??? ja byłam no bo kurde jak ja nie zagłosuje to ktoś za mnie zadecyduje, a tego nie lubie....;-)
Miłego dnia!!!!
a ja tez nie ide, tlumacze sie ze chora jestem i siedze w domu ale tak jak pomysle to chyba bym nie poszla... bunt na chamstwo klamstwo i zlodziejstwo... wszyscy sa tacy sami niech wybieraja se sami i tak wszystko bedzie tak samo jak do tej pory.... nigdy nie to nie interesowalo bo nie ma nigdy zmian niewazne kto rzadzi...
reklama
Podziel się: