reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Oliwka leży i marudzi.Pół nocki budziła Krystka a potem od chyba 5rano mnie...położyła się ze mną i zasnęła ale tak zgrzytała zębami że spać nie mogłam:(
Idę się zaraz położyć.
Ewcia ja też mam te nowe funkcje BB:)
Ty moderator i nie wiesz,że coś się zmienia?:))))

Hejka babki!

Jak ja nie lubię tych zmian :no:. Człowiek się już przyzwyczai a tu masz babo placek!
Nigdzie nie widzę zakładki z suwaczkami na przykład. Tylko bb na telefon jest w tym miejscu wrrrrrrrrrrrrrrr.

hej dziewczyny :) no faktycznie coś nam tutaj pozmieniali:)

Carol mam nadzieje że antybiotyk szybko sobie poradzi z chorobą małej.
Zjola witaj!
Widzę że mamitka się pojawia:) cześć kochana ty zawsze w pędzie...
Ja mam koniec cyklu trzymajcie kciuki może akurat pomogą:-D

reklama
Zjola,@ nie chcę. Beta wykazała 0 więc @ powinna przyleźć a nie ma...zwłaszcza,że owulka była wcześnie...

Oliwia wpadła w szał jak jej zapowiedziałam,że na mecz nie pójdzie...chora jest i bierze antybiotyk...
Nie wiem co się dzieje,zachowuje się jakbym jej zabraniała nie wiadomo czego...zaczyna się drapać po rękach i szczypać z całej siły...chyba autoagresja...Matko...jak nie urok to sraczka...Czy ja kiedyś będę miała spokojny dzień...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry