reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
jera a teraz ktory masz dc? jakie plany??

W sumie narazie zadne... jakos coraz mniej chce miec dziecko i widze plusy zycia bez (wiem wiem tak tylko gadam a jak przyjdzie @ to znow bedzie lament:) Jakos w tym ewentualnie na przyszly miesiac M idzie robic badania jak tam u niego, pozniej moja kolej a IUI dopiero kolo marca z racji tego ze po pierwsze narazie mam umowe "czas probny" i dopiero w grudniu-styczniu bedzie wiadomo czy mnie przyjma na stale (dlatego chyba lepiej ze bejbka nie ma chociaz mi sie z praca wyjasni) a pozniej od poczatku stycznia do polowy marca lecimy wygrzewac sie w indyjskim sloneczku jak wszystko pojdzie po naszej mysli :)

A dzien cyklu mam 6. Kurde za chwilke do pracy ale dzis na szczescie tylko do 17 a pozniej jade na zakupy musze sobie jakas kiece kupic :)

od poczatku stycznia do polowy marca lecimy wygrzewac sie w indyjskim sloneczku jak wszystko pojdzie po naszej mysli :)

chyba żartujesz:) Boże marzę o tak długim urlopie. Na studiach też szalelismy z takimi wyjazdami a teraz tylko prrraaaacaaaa. 26dni urlopu to smiech na sali:) zazdroszcze!!! korzystaj do póki możesz:)

Witam dziewuszki !!!!
zjola ja już w listopadzie skończę 33 lata :-:)-( i ostatnio oglądałam taki fajny program, były tam kobiety od 17 do 45 roku życia. Każda z nich była w ciązy i lekarze sie wypowiadali na temat wieku i jaki miał wpływ na ciążę w takim czy innym wieku... powiem wam ze pierwsze dziecko po 35 r.ż to juz ryzyko...
Błonka ty jesteś jeszcze młoda, ja sie również czuje młodo, ale organizm -organizmem morda mi sie nie starzeje ale jajniki tak...
Trzymam kochana &&&&&&&&& za IUI no przy takiej armii nie może byc innego wyniku jak II :-):-):-)
esmeralda ja w 100% wole luteinę pod jezyk, z czasem przyzwyczaisz sie do tego smaku, ja nie mogłam znieść dowcipnych, fuuuu wszystko wypływało i czułam sie cały czas brudna i klejąca, blee, a poza tym podjęzykowa jest 100% tańsza...
lopop witaj :-D:-D:-D:-D

Przepraszam jak kogos pominęłam...

Miłego dnia życze!!!

a ja dzis sie witam z łóżeczka ;p nic dzis nie robie, nie sprzatam nie gotuje, moj emek zrobi spaghetti.. musze sie wygrzac jak mam miec bejbika to musze wyzdrowiec :) takze milego dnia dziewczynki... ja sobie dzis jeszcze poszaleje ;p z emkiem w lozeczku ;d

Hej laski:) Ja na chwilę,ok 16 wyjeżdżam a jeszcze muszę zapakować dziewczyny.
Miałam iść do szkoły i ... zapomniałam!:szok: haha

Zuzanka,trzymasz się Kochana?

reklama
odpaliłam na chwilę kompa i wleciałam sie przywitac ;)
Błonka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!! :)

Ewcia dzięki za &&&! :)

Jerra zabierz mnie ze sobą ..bede Ci bagaże nosić w tych Indiach...weź mnie co??weź,weź
i047.gif
i047.gif

pozostałe babeczki pozdrawiam i ściskam :):*

Do góry