reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Zjola ja też mam 30+-skończyłam już 32 lata ;)
Błonka-ja tez bym chciała mieć te 10 lat mniej -tyle co Ty masz :))
Carolaa- szkoda,że cały czas pod górę.....

siadam do obiadu i za godzinę jedziemy na ognisko do Zuzy szkoły.

reklama
jestem i ja ..

Błonka masz IUI tak? no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! niech sie uda!

Esmeralda- masz racje ,psiak to członek rodziny...ciężkie to były dla nas,dla mnie dni...
a lutkę się bierze tak jak Kahaka napisała-pod język 2 i czekasz aż się rozpuści-nie jest to miłe..kumpele porównywały to do polopiryny...
następnym razem zapytaj gina o dowcipną ..i wygodniej i taniej-30 tabl.kosztują niecałe 4zł..

Suzi- super,że wszystko si;))

Palemka- powodzenia w załatwianiu spraw :)
ściskam Cię kochana !

Kahaka- tak,masz rację-mam 2 dzieci i całe szczęście...
czekam na info po Twojej wizycie -może już się dowiesz Kto tam mieszka :)

Amalfiiiii-cześć babeczko...bardzo mi przykro ,że się wszystko poprzesuwa;(
kurcze,fak!!no!
trzymam za Ciebie mocno &&&!
jak już dojedzie do in vitro to musi się udać!

Ewcia witaj babeczko:))no wleciałam do Was ...tęsknię ,ale czasu brak ,żeby być każdego dnia..

pozdrawiam wszystkie weteranki;)))
ja przy śniadanku:)

mama teraz już wiem, że nie jest to miłe, fuuuuj gorzkie blee, i się rozpuszczało strasznie długo, jakieś 15 min chyba ;/ albo dłużej..a doktorka zapisała mi ogólnie luteinę i mówiła, że mogę kupić taką lub taką, a w aptece babka też się mnie pytała czy dać taką czy taką, a ja wzięłam tą pod język :p jakoś nie wiem, wydawało mi się że będzie łatwiejsze w użytkowaniu, bo trochę nie mam czasu czegoś sobie gdzie indziej wkładać :D zawsze się wszędzie spieszę :p heehe, ale skoro tak smakowo niezbyt jest to następnym razem kupię tą drugą ^^ ale póki co muszę wykorzystać ta dwa opakowania luteinki
błonka?? 22lata?;) nie martw się, mi też wstyd :p ja coprawda mam 25, ale bardzo młodo wyglądam , na jakieś 18 pewnie :D teraz to już nie tak źle bo chodzę do prywatnego gabinetu na uboczu, do endokrynolog, i tak jakoś to lepiej wygląda, ale poprzednie miesiące chodziłam do invimedu z mężem i tam się czułam conajmniej dziwnie, tam to już wiesz, nie takie zwykłe leczenie ale głównie wszystko sprowadza się do invitro itp i tam różne pary siedziały i normalnie czułam na sobie skupiony wzrok, że wszyscy na mnie patrzą, bo ja jak taka smarkata wyglądam i pewnie ci zgromadzeni sobie myśleli, "czego ta młoda tu szuka" tak jakoś się czułam
ale starać się będę, chociaż czasami sobie myślę, że tak nienawidzę siebie że zrobiłabym sobie na złość i rzuciła to leczenie ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jol jol jol :)
Dawno mnie nie bylo.. juz sie chcialam nawrocic i zagladac w miare czesto.. a tu od neta mnie urwalo :) Przeszlo tydzien nie mialam :( ale niec nie stracilyscie w skrocie wielkie duze G. Niby juz jakoos kolo 20dc pobolewalo mnie podbrzusze i (.)(.) no ale jakos nie robilam sobie nadzieji. Chociaz jak w 24dc dalej nie bylo @ to zaczelam miec nadzieje ze moze sie jednak udalo no bo maksymanie brzuch bolal mnie 3 gora 4 dni.. ale spokojnie poczekalam do 28dc.. i dalej nic w 29dc zatestowalam.. ani cienia bladej drugiej kreski... 30 dc przyszla wredna franca. No nic juz zalamanie minelo (nie obylo sie bez placzu) no ale jest mi juz lepiej moze kiedys sie uda :)

A co tam u was dziewczyny??
Blonka trzymam kciukasy!!! A reszty nie nadrobilam :(

Ewcia,my płacimy 400zł za semestr:) Pewnie Twój ex tyle samo:)
A jedziemy na jakąś wiochę do hotelu Niedźwiadek...nie pamiętam nazwy miejscowości bo dziwna:)
Jadę ja,małż,dzieci i moja koleżanka:)
Mamy pobyt za darmo tak więc korzystamy:)

reklama
no to ja juz po IUI... teraz nastrajam sie pozytywnie i czekam
icon_smile.gif

wyniki emka byly eleganckie, do poprzedniej IUI mial 44 mln w klasie A a teraz mial 72 mln w klasie A... pani doktor byla pod wrazeniem
icon_smile.gif

nie wiem tylko dlaczego mnie IUI tak boli... podobno waskie wejscie mam bardzo i jakies zagiecie czy cos... nie wiem. troche plamie ale to mowilam dr ze poprzednio tez tak mialam i mowila ze sie zdaza czasem bo musiala sie "przecisnac"...

jera a teraz ktory masz dc? jakie plany??

Do góry