reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Błonka -nie no pewnie...zamiast refundować z podatków in vitro to lepiej utrzymywać więźniów!!-wrrrrrrr!! niektórzy to mają podejście!
może doczekamy się w naszym państwie tego ,że niepłodnośc to choroba i zacznie się refundacja...

Carolaa- cześć babeczko ;)
jak tam u Ciebie na froncie?

Zuzanka a powiedz mi czy czasem nie jest jeszcze za wcześnie na betkę???co??
może jeszcze nic straconego???

reklama
mama05 jak lekarka przez fona kazała odstawić leki ,to chyba nie ...dziewczyna w 5 dpt 6,35 na innym forum robiła betę i ma wyższą niż ja teraz ,bo ja poniżej 2 więc moje zarodki nie chcą siedzieć w mojej macicy .....

chcialabym zeby zlikwidowali zus i sprywatyzowali szpitale... w tedy bede mogla sie badać leczyc jak chce i gdzie chce i zaoszczedze jeszcze na ivf, na nowy samochod i na remont w domu ot co! ale nasz rzad jest pazerny i pewnie na zusie tez trzyma łape!

zuzanka trzymaj sie... poimprezuj przez weekend to ci poprawi humorek :D ciesz sie ze mozez jeszcze skozystac :D ja w sumie kozystam do testu ;p nie ma sensu zyc jak mniszka bo i tak nic nie wiadomo...

zuzanko, kurczę, jakie to niesprawiedliwe! Trzymaj się kochana i nie poddawaj!
mama, wikula była na wczasach w Turcji, dopiero w środę wrócili.
Błonka, na początku może bardziej nastawiałam się na dziewczynkę, ale teraz mi to kompletnie obojętne. Po prostu ciekawa jestem jak cholera.

reklama
Iza kochana jak ja Cię rozumiem....;(
słonko a Ty nie myślałaś o in vitro???wiem,wiem-kaska!! ale tak ogólnie bierzesz takie wyjście pod uwagę?
Iza a u Ciebie tak jak u naszej Palemki-wszystko si a dzidzi brak!;(ehhhh

mama najpierw myślelismy o IUI to najpierw robiłam HSG , bo nigdy wczesniej nie miałam robionego później dałam na luz bo kasy nie było, później mój K wyjechał na kontrakt, czekamy na kase a mi sie juz nie chce, co chwila porażka , i ja juz sie psychicznie wykańczam a co dopiero jakby in vitro nie wyszło albo IUI....:szok: szkoda gadac... może kiedys jak juz bede stara to mi przejdzie....

Do góry