reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
zjola wyniki 0 12 godzinie ;-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
a co to jest kartipotypy? (dobrze pisze?)
Kahaka - 25 będę mieć mniej więcej dni płodne, no i nigdy nic nie wiadomo, bo już możemy ruszać do boju, a 27 mamy wizytę u gina i wtedy dowiemy się wyników naszych wszystkich badań łącznie z kariotypami. Robiłam jeszcze rezerwę jajnikową, przeciwciała atomowe i antykoagulant toczniowy, no i M musi zrobić badanie wojska.
No i oczywiście kciuki za połówkowe &&&
Zuzanka - kariotyp, to badanie czy nie ma się jakiejś wady genetycznej. Jak mamy coś nie halo z DNA, to może to być sprawcą nieudanej ciąży. Nasze dwie kruszynki obumarły i szukamy przyczyny. Być może któreś z nas ma jakąś mutację genu. Oby się okazało, że przyczyna jest inna.
No i oczywiście kciuki za połówkowe &&&
Zuzanka - kariotyp, to badanie czy nie ma się jakiejś wady genetycznej. Jak mamy coś nie halo z DNA, to może to być sprawcą nieudanej ciąży. Nasze dwie kruszynki obumarły i szukamy przyczyny. Być może któreś z nas ma jakąś mutację genu. Oby się okazało, że przyczyna jest inna.
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
o kurcze to faktycznie nie fajnie by było,a może to inna przyczyna .....a w mocno zaawansowanej ciąży byłaś?jeśli nie chcesz kochana to nie pisz...zrozumiem.
kahaka już mniej tylko 45 min
kahaka już mniej tylko 45 min
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no to faktycznie tak może być,że może coś on ma ...ale bądżmy dobrej myśli ;-) współczuje utraty aniołków ,ja miała pozamaciczną 2 lata temu i w 6 tygodniu miałam usuwaną ciążę......
Najbardziej bym się ucieszyła, gdyby się okazało, że mam przeciwciała jądrowe. One też powodują obumieranie ciąży można temu zapobiegać zastrzykami. Jeszcze 3 tygodnie i czegoś się dowiemy.
No a ty masz jeszcze 20 min! Napisz zaraz, co i jak.
No a ty masz jeszcze 20 min! Napisz zaraz, co i jak.
reklama
Zuzanko jeszcze 20 minut ale sie niecierpliwie
a ja jeszcze 6 godzin i 20 minut i bede juz w klinice na IUI...
Kaha a ja wiem ze dziecko to szczescie ogolnie ale liczysz na jakas plec? ja jak bylam mala zawsze mowilam sobie ze najpierw chlopiec.. bo bedzie bronic mlodszej siostry... nie mialam rodzenswa a chcialam miec zawsze straszego brata... ale teraz to nie ma znaczenia chce miec choc jedno.. zeby sie udalo..
a ja jeszcze 6 godzin i 20 minut i bede juz w klinice na IUI...
Kaha a ja wiem ze dziecko to szczescie ogolnie ale liczysz na jakas plec? ja jak bylam mala zawsze mowilam sobie ze najpierw chlopiec.. bo bedzie bronic mlodszej siostry... nie mialam rodzenswa a chcialam miec zawsze straszego brata... ale teraz to nie ma znaczenia chce miec choc jedno.. zeby sie udalo..
Podziel się: