reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
kó.............wszystko dobrze,zarodki kó.....piękne ,i co takiego się dzieje ,że nie?????od samego początku miałam przeczucie,że nie ...to się czuje ....ale miałam cichą nadzieję,że tym razem będzie dobrze..........

Zuzakno kochana tak przykro to czytać...;((
ojej ..
tulę Cię mocno!!!!

Zjola kochana my juz się nie staramy..tymbardziej teraz jak ledwo miałam 1 @ a po 16 dniach druga @ to już ręce opadaja ...nie ma co! jak sie uda to sie uda póki co "trzecim " dzieckiem jest Bono-jeśli chodzi o wydatki...

Błonka-najlepiej gina zapytać co do iui...

Błonka - aj bym chyba zaryzykowała, skoro już tyle kasy poszło. W końcu może się uda, jak spróbujesz, a jak nie spróbujesz, to na pewno nic z tego nie będzie. Ja tak samo podeszłam do matury z matematyki. Byłam tępa jak tabaka w rogu. Już myślałam, że lepiej zrezygnować, ale doszłam do wniosku, że lepiej zaryzykować, no i udało się i to na 4.

Zuzanka - tak mi przykro. Zmartwiłam się tak, jak by mnie to spotkało. Do d... z tym wszystkim. Co zamierzacie teraz zrobić? Jeszcze jedno podejście?
I jeszcze na dokładkę okazało się, że doopa ze mnie nie czarownica :(

Mama - to chyba najlepsze podejście. Wtedy często się udaje.

Ostatnia edycja:
mama no pewnie z ginka pogadam przed iui ale wlasnie mam takie podejscie jak zjola napisala.. a noz widelec lyzki sie odezwa ;p czy jakos tak :D tyle juz wydalam to na ta iui juz nie bede zalowac tym bardziej ze potem juz sie na laparo decyduje bo przyszedl okres grzewczy i rachunki za gaz beda wysokie i na stymulacje i na iui juz nam nie starczy...
mama zycze Ci zeby sie na spontanie udalo zaciazyc :)
Zuzanko co teraz? jakis plan? czy jeszcze nie?

dzięki dziewczyny ,trochę poryczałam to mi ulżyło.....dobrze że siostra przyjeżdza to się z nią napiję chociaż .......planu nie mam ,M powiedział,że teraz jedziemy do Białegostoku...więc on już ma plan....może na wiosnę w przyszłym roku,nie mamy mrozaczków więc musimy wszystko od nowa zaczynać...ale chyba nie mam siły na to i pieniędzy bo to jednak dużo jakby nie było........od poniedziałku dieta ;-) ćwiczenia,no i idę na język rosyjski więc nie będe myśleć ....
Błonka trzymam skarbie za Ciebie &&&&&&&&

Oj! Jak mnie to wkurza, że u nas in vitro nie jest refundowane. A jak słyszę, że Polacy nie chcą mieć dzieci, to mnie to rozwala! Pomóżcie tym co chcą do cholery!
Zuzanko - ja i tak nadal trzymam kciuki &&&

gdzies na forum jakims czytalam jak mloda dziewczyna sie wypowiadala ze ona sobie nie zyczy refundacji in vitro.. ze to wyrzucanie kasy w bloto i to z jej podatkow idzie i ze nie zgadza sie, ze niby nie ma kasy na zwykle leki a maja takie "cos" refundowac... kur...wa a ja nie place podatkow tak? ja tez place i mam pelne prawa do ivf tak jak inni do lekow na raka ku mac... jak bym sobie ten moj caly zus policzyla to ja pier.. ile bym juz miala ivf!!!!!!!

reklama
Błonka święte słowa. To jest po prostu złodziejstwo! Płacimy na leczenie emerytów a dla nas nie ma. Najgorsze, że my na emeryturze też nie będziemy leczone, bo to wszystko niedługo padnie na pysk! Ja dostałam prognozę mojej emerytury, jak osiągnę wiek emerytalny. A więc dostanę z ZUS-u 360 zł! Muszę sobie za wczasu śmietnik znaleźć! Szlag mnie trafia jak moich 5 koleżanek z pracy (emerytek) bierze sobie i pensję i emeryturkę a robić im się nie chce. Za to co roku wyjeżdżają sobie za granicę: Majorka nie Majorka. Szlag mnie trafia. Nasze składki na ZUS w ten sposób zostaną przeżarte i my nie dostaniemy nic. Ufffffffffffffffffffff ale się wkurzyłam!

Do góry