mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem kochane na chwilę ...
Kasia pisała do mnie wczoraj smska i obiecałam ,że wlecę.
myślę o Was moje weteranki kochane,ale temat starań już u mnie nieaktualny i dlatego na bb jestem tylko na 1 wątku mam wielodzietnych -mimo,że nie jestem wielodzietna..myślałam,że się uda i tam się zadomowiłam ,ale po półtora roku już niewierzę ,że sie uda...
2 cykle temu miałam @ po 28dniach
w tamtym cylku po 24dniach @
a teraz...minęło 16 dni i w 17d.c. dostałam @!!! lało się ,że hoho
porażka i dolina i ręce opadają i rz....ć się chce od tego wszystkiego!
zepsuta jestem i tyle-nic z tego nie będzie..
poza tym nasza sunia chorowała na raka i musielismy w końcu Ją uśpić---weterynarz przyjechała do nas-byłam z psiną do końca..przytulałam,mówiłam,dziękowałam za miłość i oddanie..cały czas do niej mówiłam bo bała się biedna moja myszka...
ohh jak mi ciężko było...jaka spłakana do pracy chodziłam....
20 września pożegnaliśmy Neste...tęskniliśmy przeokropnie i 30 wrzesnia pojechałam do hodowli i kupiliśmy goldena..
ma 7 m-cy jest przekochany i godnie "zastępuje" Nestusie..
może uda mi się fotkę wstawić..
ściskam za Was mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&-niech Wam sie uda kochane to będę się cieszyć z Wami z Waszego szczęścia..
poza tym pracuję-niby 3 dni ,ale potem w czwartek nadrabiam w domu zaległości...
zakupy ,sprzątanie,pranie,zebrania w szkole i przedszkolu.. iiiittttddddd same wiecie jak jest...
postaram się raz po raz wlecieć ,ale nie wiem nawet co u Was bo mój komp tak działa na karte orangę ,że zanim się strona otworzy to
czy są jakieś nowe fasoleczki o których nie wiem???
uściski dla Was!!!!!
Kasia pisała do mnie wczoraj smska i obiecałam ,że wlecę.
myślę o Was moje weteranki kochane,ale temat starań już u mnie nieaktualny i dlatego na bb jestem tylko na 1 wątku mam wielodzietnych -mimo,że nie jestem wielodzietna..myślałam,że się uda i tam się zadomowiłam ,ale po półtora roku już niewierzę ,że sie uda...
2 cykle temu miałam @ po 28dniach
w tamtym cylku po 24dniach @
a teraz...minęło 16 dni i w 17d.c. dostałam @!!! lało się ,że hoho
porażka i dolina i ręce opadają i rz....ć się chce od tego wszystkiego!
zepsuta jestem i tyle-nic z tego nie będzie..
poza tym nasza sunia chorowała na raka i musielismy w końcu Ją uśpić---weterynarz przyjechała do nas-byłam z psiną do końca..przytulałam,mówiłam,dziękowałam za miłość i oddanie..cały czas do niej mówiłam bo bała się biedna moja myszka...
ohh jak mi ciężko było...jaka spłakana do pracy chodziłam....
20 września pożegnaliśmy Neste...tęskniliśmy przeokropnie i 30 wrzesnia pojechałam do hodowli i kupiliśmy goldena..
ma 7 m-cy jest przekochany i godnie "zastępuje" Nestusie..
może uda mi się fotkę wstawić..
ściskam za Was mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&-niech Wam sie uda kochane to będę się cieszyć z Wami z Waszego szczęścia..
poza tym pracuję-niby 3 dni ,ale potem w czwartek nadrabiam w domu zaległości...
zakupy ,sprzątanie,pranie,zebrania w szkole i przedszkolu.. iiiittttddddd same wiecie jak jest...
postaram się raz po raz wlecieć ,ale nie wiem nawet co u Was bo mój komp tak działa na karte orangę ,że zanim się strona otworzy to
czy są jakieś nowe fasoleczki o których nie wiem???
uściski dla Was!!!!!