reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

jestem kochane na chwilę ...

Kasia pisała do mnie wczoraj smska i obiecałam ,że wlecę.

myślę o Was moje weteranki kochane,ale temat starań już u mnie nieaktualny i dlatego na bb jestem tylko na 1 wątku mam wielodzietnych -mimo,że nie jestem wielodzietna..myślałam,że się uda i tam się zadomowiłam ,ale po półtora roku już niewierzę ,że sie uda...
2 cykle temu miałam @ po 28dniach
w tamtym cylku po 24dniach @
a teraz...minęło 16 dni i w 17d.c. dostałam @!!! lało się ,że hoho
c020.gif

porażka i dolina i ręce opadają i rz....ć się chce od tego wszystkiego!
zepsuta jestem i tyle-nic z tego nie będzie..

poza tym nasza sunia chorowała na raka i musielismy w końcu Ją uśpić---weterynarz przyjechała do nas-byłam z psiną do końca..przytulałam,mówiłam,dziękowałam za miłość i oddanie..cały czas do niej mówiłam bo bała się biedna moja myszka...
ohh jak mi ciężko było...jaka spłakana do pracy chodziłam....
20 września pożegnaliśmy Neste...tęskniliśmy przeokropnie i 30 wrzesnia pojechałam do hodowli i kupiliśmy goldena..
ma 7 m-cy jest przekochany i godnie "zastępuje" Nestusie..
może uda mi się fotkę wstawić..

ściskam za Was mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&-niech Wam sie uda kochane to będę się cieszyć z Wami z Waszego szczęścia..

poza tym pracuję-niby 3 dni ,ale potem w czwartek nadrabiam w domu zaległości...
zakupy ,sprzątanie,pranie,zebrania w szkole i przedszkolu.. iiiittttddddd same wiecie jak jest...
postaram się raz po raz wlecieć ,ale nie wiem nawet co u Was bo mój komp tak działa na karte orangę ,że zanim się strona otworzy to
c004.gif

czy są jakieś nowe fasoleczki o których nie wiem???

uściski dla Was!!!!!
i047.gif

reklama
mamusia - czeeeeeść słonko naszeeee :):-D kope lat :))
przykro mi z powodu psiaka, a półtora roku to naprawde niewiele w porównaniu do 2, 5 roku ;) wiec wpadaj jak najczesciej, pozatym my juz tez sie nie staramy, robimy to kiedy mamy ochote z moim 100 % nastawieniem na nie !!!

bono elegancki ;-)

ps co do zarcia to ja własnie wcinam te kotleciki z pieczrkami i srem od mmm ...

aj mama też mi by było smutno, pies jest najlepszym przyjacielem człowieka, i bardzo się zżywa z mieszkańcami, a człowiek z psem tak samo, traktuje go jak domownika, biedna psinka..ehh..
mówisz temat starań nieaktualny, ach wierzę, aż się odechciewa wszystkiego, :/..
mam pytanko do Was dziewczyny..mam luteinę którą bierze się doustnie (2x2) i jak to konkretnie się bierze?? bo na opak.nic nie pisze, 2x2 tzn mam np wciągnąć dwie rano i dwie wieczorem tak? po posiłku ? powiedzcie.. czy zawsze o tej samej godz? a pod język tzn że mam sobie ją wrzucić pod jęzora i czekać aż się rozpuści? :O jedna po drugiej czy naraz? :D wiem dziwne pytania, ale ja nie wiem :p

esmeralda, luteinę pod język i czekasz, aż się rozpuści. 2 tabletki na raz włóż. To się schodzi długo z tym rozpuszczaniem.
mama, fajnie, że wpadłaś! E tam, nie mów tak, że zepsuta jesteś! Masz już fajne dzieciaki i to świadczy o tym, że nie jesteś! A ja wierzę, że jeszcze się uda zaciążyć. Piesek rzeczywiście dostojny :-)
palemko, no i dobre masz nastawienie! Zwykle jak się "człowiek nie stara" to najlepiej na tym wychodzi :tak:

Ja dziś prawie cały dzień na kanapie. Mężowi na obiad zrobiłam takie kotleciki-pulpeciki z mielonego z serem żółtym w środku i papryką i cebulką. Mniam.

WItam Was kochane:)
U nas wszystko ok z dzidzią też bardzo dobrze:D Bardzo sie ciesze:)
Jutro wstawie Fotkę:) I przesylam Was duzo pozytywnych wibracji :-)

esmeralda nie znam sie na luteinie, przykro mi
carol kupilam juz fixa. A powiedz mi, bo ja nie lubie fety, nie uzywam soli prawie w ogole, i dla mnie feta jest stanowczo za slona, nie jestem w stanie zjesc nawet kawaleczka, czy to mieso nie bedzie za slone dla mnie??? Z ta fetą??
mama czeeeesc!!!!!!!!!!!!!!!!!! A piesek piekny, ja tez kupilam takiego wlasnie, mialam duzego kundla podobnego o nieokreslonej rasie, ale byl podobny bardzo, kolor i w ogole. I witaj w klubie, ze popieprzone cykle masz, ja zeszly cykl 30d, a ten tylko 25d. Wiec IVF trzeba odlozyc na grudzien, bo teraz irolka mi gwizdnęla urlop. Gdybym miala dlugi cykl, to bym w polowie listopada poleciala juz, a tu lipa:-(
suzi koniecznie pokaz zdjecia i ślij fluidy kahaka a Ty to co?? Gdzi fluidy??? Kolorowe???

reklama
Do góry