reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Druga sie melduje ;) ja juz od 6 nie spie z przejecia... Szkoda ze pogoda taka.... Do DEEE.... Nic sie nie chce... Moj emek sie zarazil ode mnie troche, nie wiem czy to nie wadzi przy iui? Kurcze...

reklama
jestem i ja ..

Błonka masz IUI tak? no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! niech sie uda!

Esmeralda- masz racje ,psiak to członek rodziny...ciężkie to były dla nas,dla mnie dni...
a lutkę się bierze tak jak Kahaka napisała-pod język 2 i czekasz aż się rozpuści-nie jest to miłe..kumpele porównywały to do polopiryny...
następnym razem zapytaj gina o dowcipną ..i wygodniej i taniej-30 tabl.kosztują niecałe 4zł..

Suzi- super,że wszystko si;))

Palemka- powodzenia w załatwianiu spraw :)
ściskam Cię kochana !

Kahaka- tak,masz rację-mam 2 dzieci i całe szczęście...
czekam na info po Twojej wizycie -może już się dowiesz Kto tam mieszka :)

Amalfiiiii-cześć babeczko...bardzo mi przykro ,że się wszystko poprzesuwa;(
kurcze,fak!!no!
trzymam za Ciebie mocno &&&!
jak już dojedzie do in vitro to musi się udać!

Ewcia witaj babeczko:))no wleciałam do Was ...tęsknię ,ale czasu brak ,żeby być każdego dnia..

pozdrawiam wszystkie weteranki;)))
ja przy śniadanku:)

Witam się piątkowo :)

Chciałam przed chwilą coś nabazgrać i internet mi wcięło. Potem jak jakimś cudem go uruchomiłam, to wenę mi wcięło :( A więc na razie dzień dobry.

Mama - witaj po długiej przerwie :)

Witam serdecznie :-)
Ja juz w pracy, oczywiście nic mi sie nie chce, no ale jak trzeba to trzeba:-(
przecytałam wszystko i juz wszystko zapomniałam , co chwila mi ktos tutaj przyłazi i d.... zawraca i tak zapamietałam tylko tyle że mama sie pojawiła :-D witaj słoneczko, ja jak widac dalej w staraczkach i nadal bez efektów, tym razem blokada chyba jest moja psycha bo u nas juz wszystko w jak najlepszym porządku ... współczuję z powodu psinki:-( ja tez mam swoje cudo i nie wyobrażam sobie że coś mogłoby mu sie stac..:-(

trzymam za was dziewczynki &&&&&&&&&&&&&&& za starajace i zaciążone aby wszystko było ok :tak:
Miłego dnia !!!

Hej, hej!
suzi, widzisz, wszystko idzie dobrze!!!!! Jeszcze chwila i się skończy pierwszy trymestr, będzie dobrze!
amalfi, ja nie wysyłam fluidów, bo ja was wspieram dobrym słowem :-D

Izaaa cześć kochana ;)) no tak,Ty też weteranka niestety..
ściskam Cię i zyczę aby blokada puściła!!!!
oj kochana ja ja czekam na Twoją fasollę :)))

Zjola ja też potrzymam &&&& 27.10.
c014.gif

Poodkurzałam,ogarnęłam kuchnię za chwilę idziemy z Bono na spacer...przestało padac to trzeba skorzystać .

mama :-):-):-):-):-):-) witaj kochana!!!!! Ja ci powiem ze juz ogólnie nie mam siły, juz nic mi sie nie chce, co dwa miesiące robimy badanka i wszystko jest na 5+ a cały czas sie nie udaje:-( powinnam dac sobie na luz no bo co mi pozostało... nie pomagaja wyjazdy, zmiana klimatu, zaprzątanie głowy czymś innym, niemyślenie... nic nie pomaga wiec chyba czas najwyższy odpuścic :-(
Trzymaj sie cieplutko słonko, tak cie szukałam na tych forach i tutaj cie znalazłam:-):-)
wszystkie nasze staraczki zasługują na to żeby byc mamą i za to bede trzymac kciukasy

a tak w ogóle to przystojny ten twój BONO :-D:-D:-D

reklama
Do góry