reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem i ja ..
Błonka masz IUI tak? no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! niech sie uda!
Esmeralda- masz racje ,psiak to członek rodziny...ciężkie to były dla nas,dla mnie dni...
a lutkę się bierze tak jak Kahaka napisała-pod język 2 i czekasz aż się rozpuści-nie jest to miłe..kumpele porównywały to do polopiryny...
następnym razem zapytaj gina o dowcipną ..i wygodniej i taniej-30 tabl.kosztują niecałe 4zł..
Suzi- super,że wszystko si)
Palemka- powodzenia w załatwianiu spraw
ściskam Cię kochana !
Kahaka- tak,masz rację-mam 2 dzieci i całe szczęście...
czekam na info po Twojej wizycie -może już się dowiesz Kto tam mieszka
Amalfiiiii-cześć babeczko...bardzo mi przykro ,że się wszystko poprzesuwa;(
kurcze,fak!!no!
trzymam za Ciebie mocno &&&!
jak już dojedzie do in vitro to musi się udać!
Ewcia witaj babeczko)no wleciałam do Was ...tęsknię ,ale czasu brak ,żeby być każdego dnia..
pozdrawiam wszystkie weteranki))
ja przy śniadanku
Błonka masz IUI tak? no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! niech sie uda!
Esmeralda- masz racje ,psiak to członek rodziny...ciężkie to były dla nas,dla mnie dni...
a lutkę się bierze tak jak Kahaka napisała-pod język 2 i czekasz aż się rozpuści-nie jest to miłe..kumpele porównywały to do polopiryny...
następnym razem zapytaj gina o dowcipną ..i wygodniej i taniej-30 tabl.kosztują niecałe 4zł..
Suzi- super,że wszystko si)
Palemka- powodzenia w załatwianiu spraw
ściskam Cię kochana !
Kahaka- tak,masz rację-mam 2 dzieci i całe szczęście...
czekam na info po Twojej wizycie -może już się dowiesz Kto tam mieszka
Amalfiiiii-cześć babeczko...bardzo mi przykro ,że się wszystko poprzesuwa;(
kurcze,fak!!no!
trzymam za Ciebie mocno &&&!
jak już dojedzie do in vitro to musi się udać!
Ewcia witaj babeczko)no wleciałam do Was ...tęsknię ,ale czasu brak ,żeby być każdego dnia..
pozdrawiam wszystkie weteranki))
ja przy śniadanku
iza.malami
Fanka BB :)
Witam serdecznie :-)
Ja juz w pracy, oczywiście nic mi sie nie chce, no ale jak trzeba to trzeba:-(
przecytałam wszystko i juz wszystko zapomniałam , co chwila mi ktos tutaj przyłazi i d.... zawraca i tak zapamietałam tylko tyle że mama sie pojawiła witaj słoneczko, ja jak widac dalej w staraczkach i nadal bez efektów, tym razem blokada chyba jest moja psycha bo u nas juz wszystko w jak najlepszym porządku ... współczuję z powodu psinki:-( ja tez mam swoje cudo i nie wyobrażam sobie że coś mogłoby mu sie stac..:-(
trzymam za was dziewczynki &&&&&&&&&&&&&&& za starajace i zaciążone aby wszystko było ok
Miłego dnia !!!
Ja juz w pracy, oczywiście nic mi sie nie chce, no ale jak trzeba to trzeba:-(
przecytałam wszystko i juz wszystko zapomniałam , co chwila mi ktos tutaj przyłazi i d.... zawraca i tak zapamietałam tylko tyle że mama sie pojawiła witaj słoneczko, ja jak widac dalej w staraczkach i nadal bez efektów, tym razem blokada chyba jest moja psycha bo u nas juz wszystko w jak najlepszym porządku ... współczuję z powodu psinki:-( ja tez mam swoje cudo i nie wyobrażam sobie że coś mogłoby mu sie stac..:-(
trzymam za was dziewczynki &&&&&&&&&&&&&&& za starajace i zaciążone aby wszystko było ok
Miłego dnia !!!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Izaaa cześć kochana ) no tak,Ty też weteranka niestety..
ściskam Cię i zyczę aby blokada puściła!!!!
oj kochana ja ja czekam na Twoją fasollę ))
Zjola ja też potrzymam &&&& 27.10.
Poodkurzałam,ogarnęłam kuchnię za chwilę idziemy z Bono na spacer...przestało padac to trzeba skorzystać .
ściskam Cię i zyczę aby blokada puściła!!!!
oj kochana ja ja czekam na Twoją fasollę ))
Zjola ja też potrzymam &&&& 27.10.
Poodkurzałam,ogarnęłam kuchnię za chwilę idziemy z Bono na spacer...przestało padac to trzeba skorzystać .
iza.malami
Fanka BB :)
mama :-):-):-):-):-):-) witaj kochana!!!!! Ja ci powiem ze juz ogólnie nie mam siły, juz nic mi sie nie chce, co dwa miesiące robimy badanka i wszystko jest na 5+ a cały czas sie nie udaje:-( powinnam dac sobie na luz no bo co mi pozostało... nie pomagaja wyjazdy, zmiana klimatu, zaprzątanie głowy czymś innym, niemyślenie... nic nie pomaga wiec chyba czas najwyższy odpuścic :-(
Trzymaj sie cieplutko słonko, tak cie szukałam na tych forach i tutaj cie znalazłam:-):-)
wszystkie nasze staraczki zasługują na to żeby byc mamą i za to bede trzymac kciukasy
a tak w ogóle to przystojny ten twój BONO
Trzymaj sie cieplutko słonko, tak cie szukałam na tych forach i tutaj cie znalazłam:-):-)
wszystkie nasze staraczki zasługują na to żeby byc mamą i za to bede trzymac kciukasy
a tak w ogóle to przystojny ten twój BONO
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
witajcie kochane,
mama05 kłaniam się nisko ;-)
dziewczyny zrobiłam dzisiaj hcg wyniki 12 ale mam stresa...................nie wiem czy dobrze zrobiłam
mama05 kłaniam się nisko ;-)
dziewczyny zrobiłam dzisiaj hcg wyniki 12 ale mam stresa...................nie wiem czy dobrze zrobiłam
Podziel się: