reklama
dziewczyny beznadziejnie sie czuje, śpię na stojąco i cycki strasznie, strasznie mnie swędzą jak nigdy jeszcze. nie mam jak sie podrapać bo w pracy siedze i klientów dziś pełno. Boże żebym tylko nie pomyslała że to ciążowy objaw!!! miał być spokój w tym cyklu i do tej pory był. Wkurzyłam sie. Jak mam nie mysleć skoro coś takiego mi się przytrafia? I z wyluzowywania wielka dooopa
jeszcze tydzień do terminu @. chyba zeświruję jeśli to dalej potrwa.
jeszcze tydzień do terminu @. chyba zeświruję jeśli to dalej potrwa.
E
EEnil
Gość
Tymonka,głęboki oddech weź Spokojnie
E
EEnil
Gość
Amalfi,rzadko coś mi aż tak smakuje,polecam z czystym sumieniem))
Ja muszę w końcu wstać z łóżka,za 1,5h mam pociąg.
Ja muszę w końcu wstać z łóżka,za 1,5h mam pociąg.
Amalfi - to miłej pracki
Carol - zmobilizuj się i rusz dupkę
A ja już bliżej jak dalej. Przepis na pieczeń wydrukowałam i siedzi w torebce. Potem na zakupy i będę pitrasić. MMMMmniammmmmmmm. Poza tym ja i tak dzisiaj jestem skazana na kuchnię, bo M po południu ćwiczy dzisiaj na gitarze (elektrycznej). Ponieważ mamy 2 pokoje, to mnie zostaje kuchnia. Chyba zostanę Magdą Gestler
Carol - zmobilizuj się i rusz dupkę
A ja już bliżej jak dalej. Przepis na pieczeń wydrukowałam i siedzi w torebce. Potem na zakupy i będę pitrasić. MMMMmniammmmmmmm. Poza tym ja i tak dzisiaj jestem skazana na kuchnię, bo M po południu ćwiczy dzisiaj na gitarze (elektrycznej). Ponieważ mamy 2 pokoje, to mnie zostaje kuchnia. Chyba zostanę Magdą Gestler
E
EEnil
Gość
Już
Ubrana i wymalowana
Za 30min mąż przyjedzie mnie na pociąg zabrac
Ubrana i wymalowana
Za 30min mąż przyjedzie mnie na pociąg zabrac
ehhheee laski spokonie po 2,5 roku już nawet nie chce mi się nakręcać
bardziej myslę że może to jakieć uczulenie, może na proszek do prania albo co, bo skąd to swędzenie. Muszę sobie wapno zapodać. W pracy mnie koleżanka wruuuurw.... wiec stresy jak codzień. zaraz do domu na szczęście.
Pyszności robicie, ja dzisiaj zrobię chyba schabowe z musztardą też według przepisu naszej topikowej królowej kuchni
bardziej myslę że może to jakieć uczulenie, może na proszek do prania albo co, bo skąd to swędzenie. Muszę sobie wapno zapodać. W pracy mnie koleżanka wruuuurw.... wiec stresy jak codzień. zaraz do domu na szczęście.
Pyszności robicie, ja dzisiaj zrobię chyba schabowe z musztardą też według przepisu naszej topikowej królowej kuchni
reklama
Podziel się: