reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
dziewczyny beznadziejnie sie czuje, śpię na stojąco i cycki strasznie, strasznie mnie swędzą jak nigdy jeszcze. nie mam jak sie podrapać bo w pracy siedze i klientów dziś pełno. Boże żebym tylko nie pomyslała że to ciążowy objaw!!! miał być spokój w tym cyklu i do tej pory był. Wkurzyłam sie. Jak mam nie mysleć skoro coś takiego mi się przytrafia?:wściekła/y: I z wyluzowywania wielka dooopa;)
jeszcze tydzień do terminu @. chyba zeświruję jeśli to dalej potrwa.

Tymonka - wyluzuj, bo to może być równie dobrze objaw nadchodzącej @. Ja też tak miałam, a jak się nakręciłam, to już prawie mdłości miałam.

Amalfi - to miłej pracki :)

Carol - zmobilizuj się i rusz dupkę :-D

A ja już bliżej jak dalej. Przepis na pieczeń wydrukowałam i siedzi w torebce. Potem na zakupy i będę pitrasić. MMMMmniammmmmmmm. Poza tym ja i tak dzisiaj jestem skazana na kuchnię, bo M po południu ćwiczy dzisiaj na gitarze (elektrycznej). Ponieważ mamy 2 pokoje, to mnie zostaje kuchnia. Chyba zostanę Magdą Gestler:-D

ehhheee laski spokonie po 2,5 roku już nawet nie chce mi się nakręcać:rofl2:
bardziej myslę że może to jakieć uczulenie, może na proszek do prania albo co, bo skąd to swędzenie. Muszę sobie wapno zapodać. W pracy mnie koleżanka wruuuurw.... wiec stresy jak codzień. zaraz do domu na szczęście.
Pyszności robicie, ja dzisiaj zrobię chyba schabowe z musztardą też według przepisu naszej topikowej królowej kuchni;)

reklama
Zuzanka jutro z rana jakbyś zrobiła to coś powinno wyjść czy za wcześnie? och żeby ci czas szybko zleciał do soboty... i żebyśmy tutaj miały wielkie święto!!!

Do góry