reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
A dasz znać kiedy bedzie transmisjia? Bo ja sie mężulkowi pochwalilam jaką to mam zdolną koleżankę z BB:-) No i powiedział ze bedziemy kibicowaćnie, 27 będą nagrywać 3 odcinki
suzi1
Kocham Cię synuś
a nie będiecie się śmiać? bo znajac mnie pewnie palnę jakąś głupotę
Mmm kochana co Ty Mówisz:-(
Bardzo Ci kibicujemy bo zasłużyłaś na to w 100%
amalfi
Fanka BB :)
mmm troche sie posmiejemy jak juz palniesz ta glupote ale i tak bedziemy kibicowac hheh
A to moje dzisiejsze dzielo, nie wiem jeszcze jak smakuje, bo zjem jutro dopiero, kokosowo ananasowe:
Zobacz załącznik 395810
A to moje dzisiejsze dzielo, nie wiem jeszcze jak smakuje, bo zjem jutro dopiero, kokosowo ananasowe:
Zobacz załącznik 395810
amalfi aż szkoda zjeść to dzieło a co to te zielone liście?
Mmmm super z tym programem! a które twoje roladki zrobicie razem? eee nie będzie plamy w końcu kuchnia to twój żywioł ja mieszkalam w kraku przez 6 lat i Kazimierz jest naprawde urokliwy, będziecie super zadowoleni.
Kahaka siostra mojego m w ciąży miala to samo a też jest nauczycielką, odpoczywaj teraz i myśl o swoim maluchu a nie o tych co zostały w szkole- one sobie poradzą.
Ewcia dzielny twój synek.
caroll jeszcze dół czy przeszło i już lepiej?
Zjola, Zuzanka co dzisiaj słychać?
Nagapalma kochana który masz dzisiaj dzień cyklu? raz się udało to i teraz zaskoczy i to czuję że niedługo
Mmmm super z tym programem! a które twoje roladki zrobicie razem? eee nie będzie plamy w końcu kuchnia to twój żywioł ja mieszkalam w kraku przez 6 lat i Kazimierz jest naprawde urokliwy, będziecie super zadowoleni.
Kahaka siostra mojego m w ciąży miala to samo a też jest nauczycielką, odpoczywaj teraz i myśl o swoim maluchu a nie o tych co zostały w szkole- one sobie poradzą.
Ewcia dzielny twój synek.
caroll jeszcze dół czy przeszło i już lepiej?
Zjola, Zuzanka co dzisiaj słychać?
Nagapalma kochana który masz dzisiaj dzień cyklu? raz się udało to i teraz zaskoczy i to czuję że niedługo
reklama
Podziel się: