reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

carola a na co go bierzesz??
fajny masz avatarek...
Na zbicie prolaktyny:(
Dzięki:0 Avatarek też mi się podoba:)

Ewciu, powiedziałam dopiero w środę dyrce. Zareagowała bardzo spokojnie, nie spodziewałam się tego, bałam się okropnie rozmowy z nią, ale nie było źle. Prosiła tylko, żeby wcześniej powiedzieć o L4.
Carolinee, ja po tym drugim poronieniu, jak tylko zaczęłam brać Bro to od razu zaszłam :-) więc trzymam kciuki. A co do samopoczucia, to współczuję - u mnie pierwsze parę dni były trudne, ale bez wymiotów. Tylko zemdlałam prawie.

Mnie dzisiaj okropnie boli głowa i nic nie mogę na to wziąć.

Nooo zobaczymy:)
Mąż testa już zakupił:)

Wieczór dobry :-) ja w pracy do 22, wiec wpadłam do was na chwilkę:-)
mmm... gratulacje!!!! uwielbiam oglądać program z Ewą... daj znac kiedy bedzie tyo na pewno luknę ;-)
zuzanka ja to bym chciała miec bliźnieta, w tym wieku od razu dwoje to by było super a jak by była parka...ojjj cudo :-D
kahaka a może kup sobie jakąś śliczną tunikę, jest taki duzy wybór i sa na prawde śliczne akurat na rosnący brzusio :tak:
Błonka &&&&&&&& za piekne pęcholki oby urosły duuuzzzeee i pieknie pekły :-)
carolineee po bromergonie tak źle sie czujesz??? a ile tabletek bierzesz??? może bierz na noc to przespisz wszystkie złe objawy...

Miłego wieczorku...
Biorę jedną na noc właśnie ,lekarz tak zalecił właśnie ze względu na objawy...
ale na drugi dzień kiepsko się czuję,znaczy się lekkie mdłości i chwilami mam odruch wymiotny ale to dopiero od kilku dni a zaczęłam drugie opakowanie...

Zuzanka trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Widział ktoś Balbinkę???????????

reklama
Kahaka za Twoją namową zagladam do Was ... musiało upłynąć trochę czasu, bym sie odnalazła w nowej rzeczywistości ...

Co u Was ? Co mnie ominęło ? Kto jeszcze walczy a komu się udało ?

czy mama zagląda jeszcze ?

Hej Palemko:)
Zatestowałam... I kreska..

I pojawił się bladzioch...w sumie to nie tyle bladzioch co cieniutka kreska...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Carolnee, kurczee, czyżby się udało???? Trzymam kciuki!!! A ta kreseczka po jakim czasie się pojawiła?
palemko, cześć:-D suzi się udało, reszta dalej walczy.

My wczoraj byliśmy na weselu. Wymęczyłam się w sukience masakrycznie. Cisnęła mnie pod biustem okropnie, muszę kupić nową na 15.10. Dziewczyny, może i są sukienki, ale nie u mnie w mieście.

Kasiu nie wiem,spojrzałam po 2-3minutach i nie widziałam nic...nie przyglądałam się a po jakimś czasie zajrzałam,okienko suche a tu druga kreska,cienka ale dosyć dobrze widoczna...z Ninką identycznie było...jutro rano beta...

Kasiu nie wiem,spojrzałam po 2-3minutach i nie widziałam nic...nie przyglądałam się a po jakimś czasie zajrzałam,okienko suche a tu druga kreska,cienka ale dosyć dobrze widoczna...z Ninką identycznie było...jutro rano beta...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o jejku :-)
Bardzo mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

carolinko gratuluje po cichu :) a po jakim czasie patrzalas na test? bo mi jak wysechl tez mialam 2 kreski ta jedna bardzo cienka a beta ujemna niestety... chyba ze to bylo przed uplywem 5 minut, potem niby tsty sa niewazne... ale jak juz tak mialas to moze moze :) kazdy jest inny :D oby, trzymam kciuki, to pochwal sie jutro od razu jak bedzie wynik!

reklama
Błonka na moim teście jest napisane,żeby po upływie 30min nie odczytywać a wydaje mi się,że szybciej zajrzałam...
To test SureCheck
Czułość 25
Znalazłam na ich stronie:
Pytanie:
kasia
01.03.2010

jak mam interpretować test jeśli linia w kontrolce T jest sporo jaśniejsza od linii w C ??
Odpowiedź:
Zespół Sur

Witaj, dwie linie pojawiające się na teście po zaniku spodziewanej miesiączki oznaczają wynik pozytywny - ciążę. Te dwie linie (T oraz C) mogą mieć różną intensywność koloru, ale obie powinny być wyraźnie widoczne. Jeżeli nie jesteś pewna, czy linie są dwie, sugerujemy, abyś wykonała test SureCheck raz jeszcze po 48 godzinach. Pozdrawiamy.

Do góry