E
EEnil
Gość
Na zbicie prolaktynycarola a na co go bierzesz??
fajny masz avatarek...
Dzięki:0 Avatarek też mi się podoba
Ewciu, powiedziałam dopiero w środę dyrce. Zareagowała bardzo spokojnie, nie spodziewałam się tego, bałam się okropnie rozmowy z nią, ale nie było źle. Prosiła tylko, żeby wcześniej powiedzieć o L4.
Carolinee, ja po tym drugim poronieniu, jak tylko zaczęłam brać Bro to od razu zaszłam :-) więc trzymam kciuki. A co do samopoczucia, to współczuję - u mnie pierwsze parę dni były trudne, ale bez wymiotów. Tylko zemdlałam prawie.
Mnie dzisiaj okropnie boli głowa i nic nie mogę na to wziąć.
Nooo zobaczymy
Mąż testa już zakupił
Biorę jedną na noc właśnie ,lekarz tak zalecił właśnie ze względu na objawy...Wieczór dobry :-) ja w pracy do 22, wiec wpadłam do was na chwilkę:-)
mmm... gratulacje!!!! uwielbiam oglądać program z Ewą... daj znac kiedy bedzie tyo na pewno luknę ;-)
zuzanka ja to bym chciała miec bliźnieta, w tym wieku od razu dwoje to by było super a jak by była parka...ojjj cudo
kahaka a może kup sobie jakąś śliczną tunikę, jest taki duzy wybór i sa na prawde śliczne akurat na rosnący brzusio
Błonka &&&&&&&& za piekne pęcholki oby urosły duuuzzzeee i pieknie pekły :-)
carolineee po bromergonie tak źle sie czujesz??? a ile tabletek bierzesz??? może bierz na noc to przespisz wszystkie złe objawy...
Miłego wieczorku...
ale na drugi dzień kiepsko się czuję,znaczy się lekkie mdłości i chwilami mam odruch wymiotny ale to dopiero od kilku dni a zaczęłam drugie opakowanie...
Zuzanka trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Widział ktoś Balbinkę???????????