reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

witaj mmm... a robiłaś test?może zafasolkowałaś?

Błonka skarbie współczuje ...wiem co to znaczy mieć w domu alkoholika...moja mama jest ...dzięki bogu już nie ma nikogo w domu żeby się stresować tym wszystkim są sami sobie i niech żyją ...a żyją nawet całkiem teraz przyzwoicie jak chcą ;-) ale też ciągle brak im kasy ...

reklama
wiesz mi sie wydaje ze na 1 wyjdzie jak sie ojciec zabierze z naszego zycia... i tak kase wydawal i tak.. troche moze oddawal mamie do rachunkow.. ale pocieszam ja ze nawet jak tak zadecyduje to to bedzie dobra decyzja bo nie widze swiatelka w tunelu.. babcia ma emeryture, ona ma najnizsza krajowa.. a jak beda problemy to pomozemy... przynajmniej nie bedzie gotowac na 3 osoby tylko na 2... mnie prania i sprzatania :) a moja mama mloda ma dopiero 45 i mysle ze jeszcze ma szanse poznac inna osobe zwlaszcza ze mam łada mame :)

goracej kompieli po owu sie nie robi.....

hahah miala byc ale nie bylo:) Ale sobie wkoncu krotkie paznokietki zrobilam :)
Mmmmm.... milo Cie widziec :) Mam nadzieje ze to fasolka opoznia:)
Blonka wspolczuje taty... nie ma nic gorszego niz alkoholik w domu.. wiem bo akurat mam wujka. Na szczescie nikt z mojej najblizszej rodziny nie pije.

mi sie spoznia 2 dzien, ale pewnie przez zapalenie ktore mialam kilka dni temu... choc cicha na dzieja jest.
a co do tego.. moze i lepiej, tzn mama dala ojcu ultimatum, albo sie zmieni, nie bedzie rozpieprzal kasy na wode, albo ma tydzien i do kawalerki.. zawsze mowi ze ma tyle kasy to moja mama sie wkurzyla i mowi ze jak taki bogaty niech idzie... z reszta ta ... cisza miedzy nimi albo klotnie wyprowadzaly mnie z rownowagi jak mieszkalam w domu.. wspolczuje mamie, same stresy.. czy starczy od 1 do pierwszego kasy.. w 10 dni przepieprzyc 1000 zl na %

ehhh to trudne rozwiązanie i będzie Wam ciężko, ale może tak będzie lepiej? po co Twoja Mama ma się denerwować??
witaj mmm... a robiłaś test?może zafasolkowałaś?

Błonka skarbie współczuje ...wiem co to znaczy mieć w domu alkoholika...moja mama jest ...dzięki bogu już nie ma nikogo w domu żeby się stresować tym wszystkim są sami sobie i niech żyją ...a żyją nawet całkiem teraz przyzwoicie jak chcą ;-) ale też ciągle brak im kasy ...

hahah miala byc ale nie bylo:) Ale sobie wkoncu krotkie paznokietki zrobilam :)
Mmmmm.... milo Cie widziec :) Mam nadzieje ze to fasolka opoznia:)
Blonka wspolczuje taty... nie ma nic gorszego niz alkoholik w domu.. wiem bo akurat mam wujka. Na szczescie nikt z mojej najblizszej rodziny nie pije.
dziewczyny chciałabym... dziś 36 dc a ja się boję zatestować, od 2 lat nie miałam dłuższego cyklu jak 33 dni :-/
przyszła...........

przykro mi przytulam :-(

reklama
Witam:)
Mmmm... ja Ci nie bede doradzac:) Ja wiem sama po sobie ze jak mio sie @ dluzej spozniala i zrobilam tesciora to w ten sam dzien przyszla :(

Do góry