reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Blonka &&&,aby beta urosla !!!:tak:
Rurka piekne dwie kreseczki,gratuluje !!!..zycze spokojnych miesiecy i szczesliwego rozwiazania !! ;-)
zuzanka u mnie to chlopaki mogliby schaboszczaki wcinac naokraglo..cora to znowu za miesem nie przepada,a ja juz tez mam dosyc,bo ilez mozna..zjedli dzisiaj zupke,ale nie byli zbyt zadowoleni,jutro tez beda wcinac,bo jeszcze mi zostala..:tak:
u mnie smyki juz spia,a ja mam troche ciszy...spokojnej nocki dziewczyny.;-)

reklama
Hej babolki!

amalfi, nigdy nie mów nigdy, ja zaszłam jak miałam owulację w czasie męża delegacji heheeh

kahaka Ty sie w takim razie przyznaj z kim masz ta fasolke heheheheheh
rurka gratki, ślij tu czasem fluidy

A ja po pracy upieklam drozdzowe ze sliwkami, ale pachnieeeee, wlasnie wyciagnelam z piekarnika:-)

Jezu pokazuja w tv indyjska dziewczynka z ośmiu kończynami, wlasnie ja operuja. Miala 6 nozek czujecie to?????
Ale sliczna byla ze szok. Tzn jest nadal, bo juz jest po operacji i ma dwie nozki

Ostatnia edycja:
Hej,
rurko, super, super, super! :-) bardzo się cieszę, że Ci się udało!
amalfi, jak widzisz cuda się zdarzają :-D a dziecko jak najbardziej męzowe :tak: Ja wczoraj widziałam w TV inf o babce co urodziła po pijaku i dziecko miało 1,4 promila we krwi. No masakra!

Lecę zaraz do roboty, ale się cieszę, że już piątek :-D
Miłego dnia

no to dzis mam termin @.. jeszcze tej francy nie ma... ale przyyyjdzie ;] zawsze przychodzi.. to jedyna ciotka ktora mnie tak uwielbia :D musze sie z nia poklocic chyba jak przyjdzie... to moze za miesiac nie przyjdzie ;p

Błonka...wiem,że takie nakręcanie jest bezsensu ale może jednak?
Trzymać kciuki?
no to trzymajcie, u mnie jeszcze cisza a ta betka byla ciut wieksza niz te ostatnio.. zawsze mialam 1.20 ZAWSZE a teraz 1.83 dziwnie... a moze poprostu sie zle zagniezdzilo i i tak nic z tego? i nie urosnie... 11 dpo powinno byc juz chyba.. łudze sie ale nawet jak przyjdzie to dobrze bo zaczne cykl z gonalami :D i z IUI :D:D:D:D

reklama
Błonka trzymam kciuki za rosnącą bete :-)
Rurka gratulacje!!! piekne dwie kreseczki :-) prosimy o fluidki !!!
Carilineee mnie tez od rana boli baniak, to chyba od tej pogody, nie wiadomo co sie wykluje, czy bedzie padac, czy nie... i do tego gardło, masakra skończyłam smarkac to teraz bedę kaszlec...

miłego dnia dziewuszki!!!

Do góry