reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Kinga85 a jak nie nawiedzi?
wink2.gif
jak nie nawiedzi teraz to w poniedziałek na pewno! ;-) hehe o to jestem spokojna

wikula na luza to chyba najlepiej! bez obsesji

reklama
heja
Ja w koncu weekendzik...
Wyspie sie i odpoczne..
Jutro wyprawiam synkowi rodziny....

zjola dzisiaj od rana lało,ale teraz piekne słonko i ma byc weekend u mnie ładny,mam nadzieje,ze u ciebie takze...
caroline a gdzie bedziecie mieszkali,kupujesz cos??
madlen sledzisz mnie;-)
zuza ludzie poprostu nie mysla,niektore matki wogole nie powinny nimi zostac...ech
kasia to ja tez szukam takiego kogos do obiadow...
rurrrkaa gratulacje!!!

Ja sama..P do późna w pracy...

rurka - aj chyba jeszcze nie gratulowałam, więc teraz to czynie" GRATULACJE!

Suzi - dawno nie jadłam fasolki, a bardzo ją lubię, to żeś mi smaka narobiła

Ewcia - to wykorzyastaj ten samotny wieczór na coś przyjemnego dla siebie!

wikula nie lubie sama pic....poczekam na swojego chłopa,,razem piwko wypijemy...
Blonka to koncz antybiot i drinkuj...

ide do sklepu po bronia i smieci wywale po drodze...

hej kochane
suzi1
witaj słonko ...ja po wizycie usg pęcherzyk 20,6 mm więc łądny jutro wieczór pregnyl ;-)

a ja winka bym się napiła ale chyba nie wolno mi ;-( oj i tak źle i tak nie dobrze ;-)

zuzanka w plodne wolno.. ja pilam i po :) na rozluznienie.. :) lampka Ci nie zaszkodzi, dzidzius w pierwsze tygodnie jest baardzo dobrze chroniony :) przynajmniej takie mam info

reklama
Do góry