reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Ja mam dzisiaj obiecane sekscesy :-D Ja ostatnio zmagałam się z a @, a M nie lubi przytulanek indiańskich, hihi. Chyba się stęsknił biedaczek :) Nie ukrywam, że ja też. No jednak my dalej na luziku i bez ciśnienia. To mam nadzieję ostatni bezowocny cykl.

Amalfi - a może jednak coś zaskoczy w najmniej oczekiwanym momencie?

reklama
Robiłam przed pierwszą straconą ciążą i wszystko było w normie. Myślałam, że przez moje hormony nie mogę zajść w ciążę a okazało się, że to nie jest moja wina tylko leniwego wojska.
Teraz M ma zrobić badanie nasienia w Provicie pod koniec października i zobaczymy, co im wyjdzie. lekarz powiedział, żeby robić u nich, bo ich badania są dokładniejsze i to, co dobrze wygląda w innych laboratoriach, nie zawsze jest w porządku. Oprócz tego kariotypy moze coś pokarzą, no i miałam badanie przesiewowe Ana 1 (przeciwciała jądrowe - czy coś w tym rodzaju). Szczerze mówiąc kamień spadł by mi z serca, gdyby okazało się, że mój organizm ma te przeciwciała i zwalcza zarodek, bo temu można zaradzić lekami. Wtedy piguły na rozruch wojska, dla mnie szczepionka na przeciwciała i po sprawie. Oj jak ja bym tak chciała!

hej dziewczyny,
ja dopiero teraz mam chwile..zupka juz sie gotuje dzisiaj ogorkowa,ulubiona mojej cory,chlopaki niezbyt szczesliwe,ale jak nie ma nic innego,to dobre i to ;-)
tak czasami sobie mysle,jakie to zycie jest niesprawiedliwe...ktos kto nie chce dzieci,nie ma problemu z zajsciem..a ten kto bardzo pragnie-nie moze....
zjola a moze jednak sie uda....czasami jak czlowiek odpusci,to akurat jest mala fasolina.. ;-)
ewcia bo ja jestem tam gdzie ty :-D

Amalfi - w coś trzeba wierzyć :) Muszę być dobrej myśli. Podobno wiara czyni cuda. Poza tym ten rok jest super i tak pozostanie. następny będzie jeszcze lepszy i tak dalej. Miałam już 40 chudych lat a teraz przyszedł czas na tłuste. Cały ten ro był dla mnie bardzo łaskawy i mam nadzieję, że taki pozostanie :) Najgorszy był poprzedni. Takiego horroru dawno nie przeżyłam.

Blonka kopytka super..uwielbiam,tylko ja to taki len w kuchni..gotuje bo musze,ale niezbyt za tym przepadam..czasami mam lepszy dzien i cos tam wyczaruje,ale generalnie kuchnia to nie moj zywiol..

reklama
A u mnie kuchnia stanie się niedługo moim przymusowym żywiołem. M zajadle ćwiczy na gitarze i mam do dyspozycji tylko kuchnię. Więc co robić, trza gotować!

Do góry