reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

z tymi testami owulacyjnymi to chyab chpdzi o to, żeby nie robić go z pierwszego moczu, ale potem to już nie ma różnicy, ja robiłam i rano i po południu i wychodzilo mi to samo:)
Ale każdy jest inny więc nie będe się sprzeczała:)

reklama
hej dziewczyny :-)
ja jak ostatnio z doskoku ,
suzi1 skarbie dasz radę i wierzę,że to będą piękne tygodnie ,nie masz co się martwić,ja mam dzisiaj 27 dc i zaczyna coś mi się pokazywać więc mam nadzieję,że jutro będzie @ i zacznę brać leki ;-)i za kiilka dni sprawdzimy pęcherzyki i mam wielką nadzieję ,że będzie ok
wikulaa u mnie to się nie sprawdzi za bardzo znam swój organizm i 5 dni przed @ wiem,że przyjdzie :-)
Błonka trzymam kciuki ;-)

dziewczyny każdej z nas się uda wierzę w to zobaczycie i już nie długo nie będziemy weterankami ;-P

hejka
ja sama P u mamy swojej..ja nie pojechałam...

Posprzatalam,obiad sie robi.
moja mama cyrki odwala...masakra...
MOj mały lata na dworzu...

dzien zimny,,bee
wogole nic mi sie nie chce

hejka wieczornie

co tak pusto??

ja sama, P u mamusi oglada walki
ja sama w domu,,
pojechal na caly dzien,teraz tam oglada,a ja sama...wiedzialam ze tak bedzie...
echhh

reklama
Do góry