reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Amalfi - jakie jeszcze musisz badania porobić??

Kinga - działaj, działaj i niech coś z tego będzie!

ja czekam na kiec @ i potem będe szalała z mężem, bez stresowo, bo bez szans na sukces więc będzie gorąco:)))

wikulaa musze zrobic estradiol, LH, FSH,TSH,FT4. A nie wiecie przypadkiem czy to sie robi na czczo???? Bo oprocz estradiolu nic wiecej z tego jeszcze nie robilam.

Amalfi chyba możesz zrobić o dowolnej porze i nie musisz być na czczo. Super że sie chłopaki wzieły do dziela, może przydarzy sie naturalsik:) ale z planów nie rezygnuj tym bardziej że piszesz o tym że czasu nie ma.

Ewcia ten twój to chyba nie dojrzał jeszcze. cos za bardzo do tej mamusi jeździ;( a może pępowina jeszcze nie odcięta... szkoda że tak musisz sama z synkiem siedzieć wieczorkami.

Carol czesc!

Amalfi - dobre wieści :) Może się uda naturalnie? Fajnie, że możecie sobie pozwolić na IVF jak by co, bo nas na nie niestety nie stać. My w tym miesiącu musimy zrobić badanie kariotypów. Na szczęście moje badania hormonów i rezerwy jajnikowej są ok.

Pozdrówko dla wszystkich

Witam z pracy i z kawką :-)
zjola uwielbiam góry, byłam ostatnio w Bystrej koło Bielsko Białej i normalnie sie zakochałam... chciałabym tam mieszkać, piękne widoki...:-)
amalfi trzymam kciuki za in vitro, kurcze ja to chyba jeszcze nie mam odwagi powiedziec ze chyba tylko to nam zostało... mam nadzieje ze jak mój K wróci to najpierw zrobimy IUI a jak nie wyjdzie to odpuszczam ... juz mi sie nie chce walczyc...
Kinga spontan najważniejszy, wiec zaciskam &&&&&&& za staranka ...
Miłego dnia :-)

reklama
Iza.malami - ja też kocham góry, robią na mnie większe wrażenie niż może. W tym roku byłam już w Bieszczadach, Tatrach i Skalnych Miastach w Czechach :) Cudownie!

Do góry