reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
zjola - a co tam u Ciebie???????????
Tutaj nic wielkiego się nei wydarzyło, brak nowych fasolek..

Suzi - w czwartek masz wizytę, tak???

Ja włączam komputer to wy musicie wychodzić...może wieczorem będzie nas więcej:))

Wikulaa - Oj praca, praca i jeszcze raz praca. Z naszymi podopiecznymi wyjazd w góry, to nieporozumienie. Większość nadaje się tylko do szlifowania Krupówek, które są tak zatłoczone, że szok! Byliśmy co prawda w dolinie Chochołowskiej, Białego, na Gubałówce i na Kasprowym ale nie ma to, jak wybrać się samemu. W ostatni dzień instruktor zwichnął sobie nogę i tyle z tego było. Większość kompletnie nie przygotowana (nawet instruktorów), brak dobrego obuwia i ubiorów. Myśleli chyba, że jadą nad morze, czy co? Jedna mamunia szła w góry w sandałkach! Jedno co, to pogoda dopisała, więc widoki były przepiękne :)

zjola - a co tam u Ciebie???????????
Tutaj nic wielkiego się nei wydarzyło, brak nowych fasolek..

Suzi - w czwartek masz wizytę, tak???

Ja włączam komputer to wy musicie wychodzić...może wieczorem będzie nas więcej:))
Tak kochana wizyte mam w czwartek
Zjola dobrze ze w szpilkach się nie wybrala;)

zjola widoków w górach zazdroszcze:) są piękne to fakt! a mnie tak dawno tam nie było że aż wstyd... może za rok sie uda nam... Dobrze że zadowolona jestes

Suzi - buehehehehe

Kinga - bo ja straszna powsinoga jestem. Ciągle mnie nosi. Uwielbiam życie w podróży i wędrowanie, a góry to już cud miód i paluszki solone :) Morze nie robi na mnie takiego wrażenia.

zjola - my byliśmy jakiś czas temu w Karpaczu i widziałam dziewczyny w klapkach, także niewiele mnie zdziwi... a góry też bardzo lubię:) Lubię się czasami tak potwotrnie zmęczyć, hehee

dziewczyny znalazłam 3 testy owu (mało ale zawsze coś) myslicie że moge zrobic dzis już ten pierwszy? w sumie to u mnie 16d.c. wiec powinno juz coś pokazać hm? zwłaszcza jak ostatni cykl miałam 34dniowy.. :rolleyes2:

zrobie... pokarze wam potem

reklama
Do góry