reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

kazdy ci wikulka powie ze testy LH robi sie z moczu pozniejszego a nie porannego, na ulotce chyba nawet pisze, moja gin potwierdzila.. ktoras dziewczyna tez to mowila tu na forum... z porannego moczu robi sie tylko ciazowe :) na 100%

reklama
czesc dziewczynki ja ostatnio rzadko bywam ale podczytuje was w pracy.
Zjola to my podobnie mamy, mnie też ciągle nosi chociaż odkąd mam męża, dom i kota to doceniam bardzo i te rodzinne chwile ;) a gdzie ty pracujesz?
ja wziełam urlop żeby sie uczyc, został mi tydzień do tego egzaminu o którym pisałam i stresior mnie łapie. no ale wszystkiego czego jeszcze nie umiem nauczę sie w tym tygodniu:)
z tego wszystkiego nie wiem kiedy miałam 1dc i kompletnie nie wiem kiedy @ ma przyjsc, ale co mi sie kojarzy że na egzamin powinna przybyć.
Całuje was.

Suzi - buehehehehe

Kinga - bo ja straszna powsinoga jestem. Ciągle mnie nosi. Uwielbiam życie w podróży i wędrowanie, a góry to już cud miód i paluszki solone :) Morze nie robi na mnie takiego wrażenia.
o widzę że ty też zakochana w górach jesteś:) ja z M i synem też:)
zjola - my byliśmy jakiś czas temu w Karpaczu i widziałam dziewczyny w klapkach, także niewiele mnie zdziwi... a góry też bardzo lubię:) Lubię się czasami tak potwotrnie zmęczyć, hehee
ja co roku widzę ludzi chodzących po szlakach w sandałach i klapkach no ale na szczęście coraz mniej się takie spotyka
a potem GOPR ma masę roboty

suzi kochana spokojnie za czwartek:)&&&&

wikulaa daj namiary na allegro na te butki trekingowe

Witam dorogie Panie:)

kazdy ci wikulka powie ze testy LH robi sie z moczu pozniejszego a nie porannego, na ulotce chyba nawet pisze, moja gin potwierdzila.. ktoras dziewczyna tez to mowila tu na forum... z porannego moczu robi sie tylko ciazowe :) na 100%
Ja jak robilam testy ow dzień przed @ to tez mi wyszedł pozytywny(nie byłam w ciąży,a chcialam sprawdzić co wyjdzie;)) Czytałam że po nocy stężenie LH zawsze jest większe i nie zaleca się robienia ich rano.
Mnie dokładnie te same :tak:

Ja też z kawką ale i katarem i bolącym gardłem:(
Ojjj kochana kuruj się:* Wybierasz się do lekarza?

reklama
Do góry