kazdy ci wikulka powie ze testy LH robi sie z moczu pozniejszego a nie porannego, na ulotce chyba nawet pisze, moja gin potwierdzila.. ktoras dziewczyna tez to mowila tu na forum... z porannego moczu robi sie tylko ciazowe na 100%
reklama
czesc dziewczynki ja ostatnio rzadko bywam ale podczytuje was w pracy.
Zjola to my podobnie mamy, mnie też ciągle nosi chociaż odkąd mam męża, dom i kota to doceniam bardzo i te rodzinne chwile a gdzie ty pracujesz?
ja wziełam urlop żeby sie uczyc, został mi tydzień do tego egzaminu o którym pisałam i stresior mnie łapie. no ale wszystkiego czego jeszcze nie umiem nauczę sie w tym tygodniu
z tego wszystkiego nie wiem kiedy miałam 1dc i kompletnie nie wiem kiedy @ ma przyjsc, ale co mi sie kojarzy że na egzamin powinna przybyć.
Całuje was.
Zjola to my podobnie mamy, mnie też ciągle nosi chociaż odkąd mam męża, dom i kota to doceniam bardzo i te rodzinne chwile a gdzie ty pracujesz?
ja wziełam urlop żeby sie uczyc, został mi tydzień do tego egzaminu o którym pisałam i stresior mnie łapie. no ale wszystkiego czego jeszcze nie umiem nauczę sie w tym tygodniu
z tego wszystkiego nie wiem kiedy miałam 1dc i kompletnie nie wiem kiedy @ ma przyjsc, ale co mi sie kojarzy że na egzamin powinna przybyć.
Całuje was.
o widzę że ty też zakochana w górach jesteś ja z M i synem teżSuzi - buehehehehe
Kinga - bo ja straszna powsinoga jestem. Ciągle mnie nosi. Uwielbiam życie w podróży i wędrowanie, a góry to już cud miód i paluszki solone Morze nie robi na mnie takiego wrażenia.
ja co roku widzę ludzi chodzących po szlakach w sandałach i klapkach no ale na szczęście coraz mniej się takie spotykazjola - my byliśmy jakiś czas temu w Karpaczu i widziałam dziewczyny w klapkach, także niewiele mnie zdziwi... a góry też bardzo lubię Lubię się czasami tak potwotrnie zmęczyć, hehee
a potem GOPR ma masę roboty
suzi kochana spokojnie za czwartek&&&&
wikulaa daj namiary na allegro na te butki trekingowe
lopop ja o żadnych butach nie pisałam... więc nie pomogę...
Szukam sukienki na imprezę, powiedzcie która według was najlpesza (na poprawiny!):
http://markafoni.pl/fotocache/mid/09129/SUKNIA 06609/IMG_8344.jpg
OKAZJA~SUKIENKA ASOS~DRAPOWANY TULIPAN WESELE~38~ (1796405609) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
http://markafoni.pl/fotocache/mid/09129/SUKNIA 06576/IMG_8297.jpg
Sukienka TULIPAN GRANATOWA 38 ASOS (1812742722) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
~SUKIENKA ASOS~SEKSOWNA DRAPOWANA WESELE 38~NA JUŻ (1791064369) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
jeszcze pewnie coś wynajdę, ale doradźcie na razie z tego
Szukam sukienki na imprezę, powiedzcie która według was najlpesza (na poprawiny!):
http://markafoni.pl/fotocache/mid/09129/SUKNIA 06609/IMG_8344.jpg
OKAZJA~SUKIENKA ASOS~DRAPOWANY TULIPAN WESELE~38~ (1796405609) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
http://markafoni.pl/fotocache/mid/09129/SUKNIA 06576/IMG_8297.jpg
Sukienka TULIPAN GRANATOWA 38 ASOS (1812742722) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
~SUKIENKA ASOS~SEKSOWNA DRAPOWANA WESELE 38~NA JUŻ (1791064369) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
jeszcze pewnie coś wynajdę, ale doradźcie na razie z tego
E
EEnil
Gość
Ja też z kawką ale i katarem i bolącym gardłem
suzi1
Kocham Cię synuś
Witam dorogie Panie
Ja jak robilam testy ow dzień przed @ to tez mi wyszedł pozytywny(nie byłam w ciąży,a chcialam sprawdzić co wyjdzie) Czytałam że po nocy stężenie LH zawsze jest większe i nie zaleca się robienia ich rano.kazdy ci wikulka powie ze testy LH robi sie z moczu pozniejszego a nie porannego, na ulotce chyba nawet pisze, moja gin potwierdzila.. ktoras dziewczyna tez to mowila tu na forum... z porannego moczu robi sie tylko ciazowe na 100%
Mnie dokładnie te same
Ojjj kochana kuruj się:* Wybierasz się do lekarza?Ja też z kawką ale i katarem i bolącym gardłem
reklama
Oj potwornie współczuję!!!Ja też z kawką ale i katarem i bolącym gardłem
Ja chora to już chyba kilka lat nie byłam...
Zmykam na weekend do dziadków, będę w niedzielę wieczorem
Buziaki!
Podziel się: