reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
heja

carolina kto pracuje w OSW,,jak nazywasie twoja tesciowa,napisz na PW??
A mam jeszcze pyt,,jak remont??kiedy siewprowadzacie do nowego domu...

carolinee chętnie pomogę:)
czy to 14 miesięczna to wysoka dziewczynka jest no wiesz muszę wiedzieć bo szwagierka ma chłopczyka i może znajdzie jakieś ciuszki
a to drugie ma być jaka płeć??

pracowitych płodnych dni Kingo:)
Dziewczynka ma 14miesięcy i jest normalnego wzrostu:) 82cm mniej więcej albo nawet 80cm.
To drugie jest narazie pod znakiem zapytania...dziękuję Wam:)

heja

carolina kto pracuje w OSW,,jak nazywasie twoja tesciowa,napisz na PW??
A mam jeszcze pyt,,jak remont??kiedy siewprowadzacie do nowego domu...

Ewcia PW zaraz piszę a remont...mam nadzieję na niedzielę a jak się nie da całkowicie to najpóźniej do 15-go.
Modlę się o weekend ten,jutro będę dzwonić do Twojej Mamy.

Co do DDA to:

Byłam,przeżyłam,jestem zadowolona!
W ciągu kilku godzin TAŃCZYŁAM (x2) z własnej,nieprzymuszonej woli i bez alkoholu...haha
nazywałam Uczucia,też z własnej woli:)
Było fajnie, tylko teraz od nadmiaru emocji i podróży pociągiem boli mnie głowa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka
Witam sie z wami z kawusią..ja od ranca na kompie,bo plany koncze, a mam na 10...tzn wychodze o 10...

carolina zaryłas mnie ta twoja tesciową..jajca no....hehee
aaa mama moja wczoraj dzwonila pytac sie o twoj numer,a ja mam chyba twoj stary numer..to jakby co zadzwon do niej...albo podaj mi na PW swoj numer.....

U mnie koniec tygodnia,,w koncu sie wyspie,odpoczne,,a synka dzisiaj bede miala....

Ewcia ja mam cały czas ten sam numer.Dzisiaj na pewno zadzwonię do Mamy Twojej.
A z teściową,haha,rzeczywiście,świat jest strasznie mały,co?
Ale chyba nie jesteś jej bezpośrednią podwładną?

Karolina bardzo mały.....az jestem w szoku..
NIe ja nie jestem jej podwładna...mamy dwie wice,,twoja tesciowa jest od internatu,a druga jest od skzoly,,a ja pracuje w szkole,,takze nie jestem pod jej władza....
ale jaja,no nie moge w to uwierzyc,,,hyhh

reklama
Do góry