reklama
E
EEnil
Gość
Hej mmm )))
Kochana,wczoraj sama wyczarowałam mega obiad ,inspirowałam się Twoimi przepisami...powiem tak :Oliwka niejadek zażądała dokładki i dzisiaj tego samego obiadu a ja prawie nie zjadłam bo nie było już co...wszystko zjedli)))
A ja wyżezałam sprawozdanie do PCPR bo mamusia dostaje zakaz spotkań z Oliwką i kierują sprawę do sądu.
Może w końcu się za nią wezmą.
Babki aż się trzęsły jak im opowiedziałam co mamusia robi z Oliwia...
Kochana,wczoraj sama wyczarowałam mega obiad ,inspirowałam się Twoimi przepisami...powiem tak :Oliwka niejadek zażądała dokładki i dzisiaj tego samego obiadu a ja prawie nie zjadłam bo nie było już co...wszystko zjedli)))
A ja wyżezałam sprawozdanie do PCPR bo mamusia dostaje zakaz spotkań z Oliwką i kierują sprawę do sądu.
mmm...
Fanka BB :)
Hej mmm )))
a co takiego wyczarowałaś jeśli mogę wiedzieć?
kurcze to co robi Twoja matka nie mieści sieę w głowie
mmm...
Fanka BB :)
możesz wcisnąć ciekawe albo inspirujące pod moimi postami? Sztuka pokochania gotowania: Sałatka leonkota
Sztuka pokochania gotowania: Muffinki z truskawkami
Sztuka pokochania gotowania: Muffinki z truskawkami
E
EEnil
Gość
Miałam mięsko zamrożone,teść nam kiedyś ze wsi przywiózł,wieprzowinę chyba,ciemny kawałek mięsa.
Wieczorem nasmarowałam oliwą z oliwek,czosnek w kostce,pietruszka,sól i cebula w kostce,owinęłam folia i na noc do lodówki.
Wyjęłam po południu,odsączyłam płyny,włożyłam do worka do pieczenie,do tego ziemniaki w ćwiartki dorzuciłam,całość posoliłam,dorzuciłam 2 kostki cebuli i dużo oliwy z oliwek,zawiązałam,wymieszałam i do piekarnika))
Podane z mizeria...mniam
Gotowe Muffiny muszę wypróbować
Wieczorem nasmarowałam oliwą z oliwek,czosnek w kostce,pietruszka,sól i cebula w kostce,owinęłam folia i na noc do lodówki.
Wyjęłam po południu,odsączyłam płyny,włożyłam do worka do pieczenie,do tego ziemniaki w ćwiartki dorzuciłam,całość posoliłam,dorzuciłam 2 kostki cebuli i dużo oliwy z oliwek,zawiązałam,wymieszałam i do piekarnika))
Podane z mizeria...mniam
Gotowe Muffiny muszę wypróbować
E
EEnil
Gość
Pewnie
Mam plamienia,chyba @ nadchodzi w końcu.
Mam plamienia,chyba @ nadchodzi w końcu.
reklama
E
EEnil
Gość
Mmm,nie przy mojej prolaktynie i torbieli...pęchol nie pękł i przerósł.
Dzisiaj mam 38dc...przez leki
Dzisiaj mam 38dc...przez leki
Podziel się: