reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Błonka za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby byly piękne pęcherzyki :):*

reklama
mmm - gratuluję! Wracasz z wczasów i od razu taka niespodzianka, super!

Błonka - za pęcherzyki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jak mówicie o gotowanieu, to ja planuję dzisiaj na obiad spagetti zrobić, bo już dawno nie robialm:))) ja też lubię gotować, a juz jestem przeszczęśliwa, jak wszystkim smakuję:)

Za dwie godziny jade na lotnisko a jutro wizyta o 14.00, a przed wizyta o 9.00 badanie armii, myslcie o mnie. Wpadlam tylko sie przypomniec, zebyscie nie zapomnialy trzymac kciukow. Obym jak najszybciej mogla zrobic to IVF. Zeby nie bylo dodatkowych komplikacji. Dobra, ide sie malowac powoli. Do napisania w piatek, pappaap,:-)

Hej dziewczynki,
mało mnie, bo rok szkolny się zaczął i się użeram z tymi moimi 5-latkami ;-) w piątek to była masakra, ryk, chaos...wróciłam mokra do domu. Dzisiaj o niebo lepiej, ale też ciężko.
Jutro mam urodziny i wizyte u gin. Ogarnia mnie panika na samą myśl, boję się, że coś nie tak z maluchem. W ogóle nie czuję się ciążowo :crazy:
W dodatku okropnie boli mnie kośc ogonowa, dzisiaj mam problem z normalnym siedzeniem, o schylaniu, przekręcaniu się nawet nie ma mowy.
mmm, gratuluję wygranej.
amalfi, trzymam z całych sił kciuki za wizytę!!!

Dziewczyny powiedzcie mi czy powiinam robić jeszcze bete? to by byla moja 4 beta;/ jest sens czy już nie trzeba?

reklama
suzi a co Ci lekarz powiedzial? ja bym juz nie robila bo po co.. co ma byc to bedzie a jak jest ok z dzidzi to betka ci nie jest potrzebna :)
amalfi trzymam kciuki mooooocno :)
kahaka Twoje urodzinki? to wsio naj :) i zeby maluch zdrowo rosl :)
a ja bylam u ginki, mam pecherzyk prawie 18 mm, w czwartek zastrzyk na pekniecie.. no i robimy tak ze inseminacji nie robimy w tym cyklu tylko odkladam pieniazki na gonadotropinki na przyszly cykl, bo w 1 miesiacu nie bedzie mnie stac na leki i na inseminacje... teraz naturalsik :) akurat rocznica slubu, wyjazd na wakacje ;p moze sie uda :D tylko endo cienkie, niecale 6 mm ale podobno jeszcze do czwartku podrosnie...

Do góry