reklama
E
EEnil
Gość
Co wygrałaś??????????????wygrałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E
EEnil
Gość
A gratulacje))))
Lecę zanieść pisma do PCPR-u.
Lecę zanieść pisma do PCPR-u.
suzi1
Kocham Cię synuś
Dzień doberek
JAsne ze odpoczywam, w sumie to leżę, leżę i jeszcze raz leżę dużo śpie bo ziewam jak bym po nocach balowala...Nie ma co,to leki zablokowały @...
Od tygodnia brzuch boli więc prędzej czy później przylezie...
Zresztą siknęłam 2 dni temu dla spokojności i nic więc na betę szkoda czasu i moich biednych żył.
Odpoczywasz,dbasz o Siebie?
Wielkie gratki kochana Wiedzialam że zdolna bestia z Ciebie :-):*a ten konkurs kulinarny
iza.malami
Fanka BB :)
Witam słonecznie :-)
lopop ja tez słyszałam o tej kawie, ale jakoś nie dałabym rady, jestem niskociśnieniowcem i kawa ratuje mi życie ;-)no i uwielbiam ja jak nic innego, nawet herbaty nie pije bo to dla mnie strata czasu...
Carolineee gratulacje, ja tez uwielbiam gotowac, uspokajam sie przy garach ;-)
Suzi1 ja ci jeszcze nie pogratulowałam , wiec gratulacje i trzymam &&&&& za spokojne 9 miesiecy i szcześliwe rozwiązanie. Dbaj o siebie i maleństwo, bedzie dobrze
mmm... Witaj :-)
lopop ja tez słyszałam o tej kawie, ale jakoś nie dałabym rady, jestem niskociśnieniowcem i kawa ratuje mi życie ;-)no i uwielbiam ja jak nic innego, nawet herbaty nie pije bo to dla mnie strata czasu...
Carolineee gratulacje, ja tez uwielbiam gotowac, uspokajam sie przy garach ;-)
Suzi1 ja ci jeszcze nie pogratulowałam , wiec gratulacje i trzymam &&&&& za spokojne 9 miesiecy i szcześliwe rozwiązanie. Dbaj o siebie i maleństwo, bedzie dobrze
mmm... Witaj :-)
reklama
Podziel się: