reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

lopop blonka czesc!
izamalami witaj i tutaj, a nie mysleliscie o IVF, bo 8 lat to straaaasznie dlugo.
wikulaaa czesc hehhe wiem zaniedbalam Was troche,a le jakos weny brakowalo, wybaczcie, i tzrymajcie za mnie.
U mnie niedziela nie leniwa, ide zaraz do roboty. I trzymam za jutrzejsza rozmowe &&&&&&&& kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
mamo!!! widzisz lopop i o tobie zapomniałam... tak przeleciałam po tym wątku i może dlatego przepraszam :sorry:
Macie racje im wieksze pieniążki to większe szanse... no ale na odległość nie da rady, a jak go wezmą znowu na 4 miechy w styczniu??? to chyba sie wnerwię i zamrożę jego brygadę ;) i bede sama szalec he he he :-D

amalfi nie, najpierw chcemy spróbować IUI , jakoś mam wieksze przekonanie, tym bardziej ze mniejsze pieniądze, a praktycznie takie same szanse... przynajmniej tak mi sie wydaje... zreszta już tyle czasu czekamy, ze juz przywykłam do tego ze jest tak a nie inaczej, wiec albo sie uda albo nie, nic na siłe...

izamalami a bylas na watku o IUI??? Tam sie dowiedz jakie sa szanse. 12% szansy masz przy IUI, 45% pzry IVF. Ale oczywiscie trzymam kciuki zeby sie udalo, ja tez pewnie bym probowala IUI, gdyby armia sprawna byla, ale ze armia zdechła jest, to sie nie bede wysilac nawet i placic za to. Moja ginka jeszcze przed badaniem nasienia tez sugerowala IUI ale jak przynioslam wyniki, to mi wspolczula jedynie hehehhehe

iza - z tym zamrażaniem to w twoim przypadku całkiem dobry patent:)

ale nie zgodzę się, że przy IUi są takie same szanse jak przy IVF! Przy IVF wszczepiają ci zapłodnioną komórkę, a przy IUI ona wcale nie musi się zaplodnić...

amalfi - niech ci będzie, wybaczam, hehehe

wikulaa może i masz rację, moja kuzynka robiła IVF 2 razy bez rezultatu, odpuścili zmienili lekarza, i drugi lekarz zaproponował im IUI, bo nie wiedział ze robili IVF, udało sie za 1 razem i teraz chodzi już z wielkim brzuchale ;), wiec wierzę i zacznę od IUI jak sie nie uda to trudno...

wikulaa może i masz rację, moja kuzynka robiła IVF 2 razy bez rezultatu, odpuścili zmienili lekarza, i drugi lekarz zaproponował im IUI, bo nie wiedział ze robili IVF, udało sie za 1 razem i teraz chodzi już z wielkim brzuchale ;), wiec wierzę i zacznę od IUI jak sie nie uda to trudno...

Ja tez bardzo wierzę w IUI, naprawdę sama miałam robionę i chcę jeszcze raz mieć, ale najpierw musze się porządnie przebadać...

zapomniałam wam napisać a uważam że watro może tego spróbować
wczoraj mój M w telewizji usłyszal że jacyś naukowcy odkryli że u niektórych kobiet picie kawy powoduje o 1/3 mniejsze szanse zajścia w ciążę :eek: no to jak ja piję aż 3 dziennie bilans 1 :0 niestety = brak fasolki

wiem że jest tu parę dziewczyn co wyniki wsio ok tylko fasolki brak :baffled: hm ja próbuję chociaż kawkę uwielbiam

witam was

remont w końcu skończony, co za szalony okres.... ehh

lopop piszesz o tej kawie to i ja powinnam mniej pić... puki co odstawiłam papierosy (1miesiąc bez) i całkiem mi sie cykl rozregulował :\ mam nadzieje że mi się wszystko poukłada dobrze.. narazie mam dziwne skoki temperatury wiec pewnie bedzie to stracony cykl :-(

witam Iza :)

reklama
Do góry