reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Hej babeczki!
mama, nie wiem czy wiesz, ale Kamia wczoraj urodziła Tymka :-) A meble składamy dalej, już niewiele zostało-półki, drzwi itp. I będę przenosić pierdoły do szafek.
Ewcia, mam nadzieję, że właściwie wykorzystałaś wczorajszą owu :-p

Buziaczki dla wszystkich, miłego dnia!

reklama
mama było nawet 2x...hee
a u mnie tez zimno...słonko w okna swieci,a zimnica jak cholerka..
co ty tak bez humoru??

ja szukam jakiejs sukienki na komunie do chrzesniaka,mam 22 maja...a nie mam co ubrac..

kahaka oj tak...a pochwalisz sie mebelkami???

Kahaka- nie wiedziałam-juz lece na objawy Jej pogratulować:))))) super wiadomość-a swoją drogą...kurka zleciało-dopiero co sie dowiedziałysmy o Jej ciąży a Ona już tuli synka:)))

Ewcia- aaa,to jeden z tych dni kiedy mysle,ze sie jednak nie udało..dziś mam 21 d.c. -8 dni po owu i nic!!! żadnych objawów....
dobrze,ze Wy wykorzystaliście...

mama nigdy nic nie wiadomo,,a ja wiem,ze u mnie i tak nici z tgo...ja wiem,ze cos mam nie tak....ale do lekarza pojde po nastepnej @...czyli jakos pod koniec maja...

gratki dla waszej koleznki..

Zobacz załącznik 350946palma się wita :-D:-D:-D

mamitos - ze mną jest cos nie tak, pomijając jelta i żołądek, od jakiegos miesiąca budze się rano i najzwyczajniej w świecie nie mam siły by wstac, leze tak jeszcze i spie z godzine albo i dwie, czuje sie bez sił, jak bym miała nie wiem ile lat ... to okropne. Miałaś kiedyś tak ? zastanawiam sie czy anemia nie wróciła , pojde jutro na krewe ... jeszcze tak nigdy nie miałam ...:baffled: a tak ogólnie, to trzymam za Tjebia kciuki mami, ale wiem, ze jak u mnie brak objawow , to kapota zawsze ... mysle, ze mozemy rozmawiac szczerze, juz troche sie "znamy";-)

ewcia - czesc :-)

Ostatnia edycja:
Jajuuuuu!! Dziewczynyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!
Jaki ja mialam piekny seeeeeen! Snilo mi sie ze nosze w sobie blizniaki!
I mialalm juz spory brzuszek i ten sen byl taki realistyczny i slonce mi sie snilo......
A jak sie obudzilam to ani slonca za oknem ani brzucha ani blizniakow i mam taki zly humor
ze musze upiec sernik kawowy chyba ,bo mi sie nie poprawi za cholere!!!!!:crazy:

nagapalma witaj słonko...alez bym sie na taką wysepke wybrała oczywiście z laptopem,heeee

amalfi super sen..szkoda,ze to tylko sen,,,ale sny sie spelniaja,,zycze ci tego,,a ciacho hmm podziel sie nim potem,,

Amalfi- kurcze!!!!!!!!!!!!!takie sny są suuper jak sie śpi:)błogo i miło...ale jak sie budzimy i wraca świadomość to .....
ja ostatnio urodziłam blizniaki-Marcelka i Igorka i co...obudziłam się,doszło do mnie i łzy mi poleciały z tęsknoty ,ze juz ich nie zobaczę-bo oczywiście od tamtego dnia mi sie nie śnili...rozumiem Cie-ja miałam cały dzień do bani.....

Palemka- pewnie,ze możemy pisać szczerze....tymbardziej,ze gdybym miała mieć cykl 25 dniowy to na bank powinny być objawy skoro dzis 21d.c.....szlag!!by!!to!! !!!!!!

Ewcia- mój gin juz pol roku temu powiedział ,ze dla nas teraz kolejny krok czyli klinika lecz.niepłodności.......

Palemka- idz,zrób ta krew bo moze faktycznie anemia...
nie wiem ja tak nie miałam....
to znaczy miałam..po poronieniu-nie widziałam sensu we wstawaniu i szykowaniu sie itd....

ewka podziele jak zawsze, ale pewnie jutro dopiero. No, piekny sen to byl i moje sny sie nie spelniaja niestety... mam depresje dzisiaj ide se kupic tez perfumy, ktore mialam kupic po wyplacie, ale sie nie doczekam i kupie dzis, bo czuje sie baaaardzo zle

mama dokladnie czuje to, co Ty, chce mi sie ryczec, jak sie snia te sny tj fajnie ale tak w ogole to ich nie lubie, bo sie z nich budze i pozniej czuje sie tak wypompowana, jakbym stracila te dzieci, tak sie czuje

reklama
mama i co zamierzasz isc do ktorej kliniki?? ja az sie boje isc do lekarza....masakra...
amalfi idx kochana kupuj sobie,bedzie ci lżej..a ciacho bede czekała....

Boze nic mi sie nie podoba......na necie...

Do góry