reklama
E
EEnil
Gość
Tak,ja to podejrzewam,że pęcherzyk nie pękł...
A powiedz jak u Ciebie było ze śluzem między zakończeniem owulki a terminem @?
A powiedz jak u Ciebie było ze śluzem między zakończeniem owulki a terminem @?
suzi1
Kocham Cię synuś
WIesz co u mnie ogólnie jest problem ze śluzem, bo tak szczerze to nie pamiętam kiedy miałam typowo płodny
ale własnie jak pojawił się po owulce to byłam zdziwiona
i potem to chyba taki białawo-wodnisty...Najbardziej utkwiły mi w pamięci te bóle-skurcze...no i plamienie przy tym. Pierwszy raz w życiu coś takiego mi się przytrafiło

Hej,
Błonka, to witaj w klubie :-) ja teraz będę mieć zerówkę (5-latki). Ale w tamtym roku byłam w 2 klasie.
Dziewczyny, wczoraj mieliśmy duuuużą imprezę rodzinną z okazji rocznicy teściów. W knajpie, na 40 osób. Jako pierwsza się zwinęłam
trwało do 3.30, a ja o 23.30 już byłam w łóżku ech.
W ogóle to chyba juz widać ten mój brzuch, bo wczoraj jeden facet na imprezie, pogratulował moim rodzicom, że będą dziadkami, bo ponoć mój brzuch zauważył, a ja wtedy siedziałam przy stole, a sukienkę miałam dość luźną. No w szoku jestem, że facet taki spostrzegawczy.
Błonka, to witaj w klubie :-) ja teraz będę mieć zerówkę (5-latki). Ale w tamtym roku byłam w 2 klasie.
Dziewczyny, wczoraj mieliśmy duuuużą imprezę rodzinną z okazji rocznicy teściów. W knajpie, na 40 osób. Jako pierwsza się zwinęłam

W ogóle to chyba juz widać ten mój brzuch, bo wczoraj jeden facet na imprezie, pogratulował moim rodzicom, że będą dziadkami, bo ponoć mój brzuch zauważył, a ja wtedy siedziałam przy stole, a sukienkę miałam dość luźną. No w szoku jestem, że facet taki spostrzegawczy.
E
EEnil
Gość
Np to ja mam tak samo...lekko ciągnący,lejący się,podbarwiony na biało...raz czy dwa razy dziennie wylatuje ''ze mnie''...
A plamienia niet...chyba,że w terminie @, a ja jeszcze nie mam terminu @ bo u mnie cykle różne...między 32 a 35dni...obstawiam zawsze najdłuższy...owulka była chyba w zeszły weekend...między pt a ndz...
Nie ma co gdybać tak naprawdę...okaże się...mimo to liczę bardzo na niespodziankę...taką kinder surprise...
A plamienia niet...chyba,że w terminie @, a ja jeszcze nie mam terminu @ bo u mnie cykle różne...między 32 a 35dni...obstawiam zawsze najdłuższy...owulka była chyba w zeszły weekend...między pt a ndz...
Nie ma co gdybać tak naprawdę...okaże się...mimo to liczę bardzo na niespodziankę...taką kinder surprise...
Hello!!
Czy wam też jest tak mega gorąco??? Ja to już nie mam się z czego rozebrać, najchętniej to chyba nago bym biegala
Robimy jeszcze dzisiaj grilla na tarasie i pewnie będziemy się tam smażyć jak te kiełbaski, hehehe
Carolinee- ciekawa jestem co Ci lekarz powie, amm nadzieję, że to nie jest niepęknięty pęcherzyk...
suzi - a jak się ogólnie czujesz??? Dobrze wszystko??
Kinga - ja tez dzisiaj mam gości, imprezka więc na pewno bedę piła
a co mi tam
Czy wam też jest tak mega gorąco??? Ja to już nie mam się z czego rozebrać, najchętniej to chyba nago bym biegala
Robimy jeszcze dzisiaj grilla na tarasie i pewnie będziemy się tam smażyć jak te kiełbaski, hehehe
Carolinee- ciekawa jestem co Ci lekarz powie, amm nadzieję, że to nie jest niepęknięty pęcherzyk...
suzi - a jak się ogólnie czujesz??? Dobrze wszystko??
Kinga - ja tez dzisiaj mam gości, imprezka więc na pewno bedę piła
mmm...
Fanka BB :)
cześć
carolinee co lekarz powiedzia?
ja już powoli szykuję się do wyjazdu, byliśmy na zakupach i kupiłam trochę ciuchów, jutro czeka mnie pranie a w poniedziałek pakowenie, we wtorek o 5 ruszamy, pytanie tylko czy dam radę wstac??
chyba będzie deszcz bo mnie głowa strasznie boli
piekę właśnie drożdżowe dla teściowejj
jeśli mozecie napiszcie jakiś miły komentarz pod tymi wpisami na blogu, biorę udział w konkursie
Sztuka pokochania gotowania: Muffinki z truskawkami
Sztuka pokochania gotowania: Sałatka leonkota
a to dzisiejszy wpis znowu papryka
Żeby życie miało smaczek...: papryka z cebulą w zalewie pomidorowej
carolinee co lekarz powiedzia?
ja już powoli szykuję się do wyjazdu, byliśmy na zakupach i kupiłam trochę ciuchów, jutro czeka mnie pranie a w poniedziałek pakowenie, we wtorek o 5 ruszamy, pytanie tylko czy dam radę wstac??
chyba będzie deszcz bo mnie głowa strasznie boli
piekę właśnie drożdżowe dla teściowejj
jeśli mozecie napiszcie jakiś miły komentarz pod tymi wpisami na blogu, biorę udział w konkursie
Sztuka pokochania gotowania: Muffinki z truskawkami
Sztuka pokochania gotowania: Sałatka leonkota
a to dzisiejszy wpis znowu papryka
Żeby życie miało smaczek...: papryka z cebulą w zalewie pomidorowej
reklama
E
EEnil
Gość
Hej,torbiel 4,5cm...cykle bezowulacyjne,zero szans na dziecko...po leczeniu bardzo trudno będzie...
Czuję się jakbym dostała w twarz...jak głupia idiotka wózki oglądałam dzisiaj...
Prolaktyna ma normę do 300 coś chyba a ja po obciążeniu mam ponad 4tysiące...
Tak więc mam stwierdzoną Hiperprolaktynemię
Czuję się jakbym dostała w twarz...jak głupia idiotka wózki oglądałam dzisiaj...
Prolaktyna ma normę do 300 coś chyba a ja po obciążeniu mam ponad 4tysiące...
Tak więc mam stwierdzoną Hiperprolaktynemię
Podziel się: