reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Tak,ja to podejrzewam,że pęcherzyk nie pękł...
A powiedz jak u Ciebie było ze śluzem między zakończeniem owulki a terminem @?

WIesz co u mnie ogólnie jest problem ze śluzem, bo tak szczerze to nie pamiętam kiedy miałam typowo płodny :zawstydzona/y: ale własnie jak pojawił się po owulce to byłam zdziwiona :eek: i potem to chyba taki białawo-wodnisty...Najbardziej utkwiły mi w pamięci te bóle-skurcze...no i plamienie przy tym. Pierwszy raz w życiu coś takiego mi się przytrafiło

Hej,
Błonka, to witaj w klubie :-) ja teraz będę mieć zerówkę (5-latki). Ale w tamtym roku byłam w 2 klasie.

Dziewczyny, wczoraj mieliśmy duuuużą imprezę rodzinną z okazji rocznicy teściów. W knajpie, na 40 osób. Jako pierwsza się zwinęłam :crazy: trwało do 3.30, a ja o 23.30 już byłam w łóżku ech.
W ogóle to chyba juz widać ten mój brzuch, bo wczoraj jeden facet na imprezie, pogratulował moim rodzicom, że będą dziadkami, bo ponoć mój brzuch zauważył, a ja wtedy siedziałam przy stole, a sukienkę miałam dość luźną. No w szoku jestem, że facet taki spostrzegawczy.

Np to ja mam tak samo...lekko ciągnący,lejący się,podbarwiony na biało...raz czy dwa razy dziennie wylatuje ''ze mnie''...
A plamienia niet...chyba,że w terminie @, a ja jeszcze nie mam terminu @ bo u mnie cykle różne...między 32 a 35dni...obstawiam zawsze najdłuższy...owulka była chyba w zeszły weekend...między pt a ndz...
Nie ma co gdybać tak naprawdę...okaże się...mimo to liczę bardzo na niespodziankę...taką kinder surprise...:)

Hello!!

Czy wam też jest tak mega gorąco??? Ja to już nie mam się z czego rozebrać, najchętniej to chyba nago bym biegala:)
Robimy jeszcze dzisiaj grilla na tarasie i pewnie będziemy się tam smażyć jak te kiełbaski, hehehe

Carolinee- ciekawa jestem co Ci lekarz powie, amm nadzieję, że to nie jest niepęknięty pęcherzyk...

suzi - a jak się ogólnie czujesz??? Dobrze wszystko??

Kinga - ja tez dzisiaj mam gości, imprezka więc na pewno bedę piła:) a co mi tam:)

Hej Wilkula:*
A wiesz co chodzę i ziewam non stop :eek: jakoś tak na nic nie mam weny:zawstydzona/y: no ale pozostaje cierpliwie czekac do wtorku:sorry:

suzi to dobrze ze ziewasz ;p masz objaw ciazy ;p a ja i bez ciazy ziewam z tego goraca... nosz kurcze topie sie normalnie wody wodyyyyy a nad wode jechac nie moge bo mam @ nosz.....

cześć

carolinee co lekarz powiedzia?

ja już powoli szykuję się do wyjazdu, byliśmy na zakupach i kupiłam trochę ciuchów, jutro czeka mnie pranie a w poniedziałek pakowenie, we wtorek o 5 ruszamy, pytanie tylko czy dam radę wstac??

chyba będzie deszcz bo mnie głowa strasznie boli :(

piekę właśnie drożdżowe dla teściowejj :)

jeśli mozecie napiszcie jakiś miły komentarz pod tymi wpisami na blogu, biorę udział w konkursie :)

Sztuka pokochania gotowania: Muffinki z truskawkami

Sztuka pokochania gotowania: Sałatka leonkota

a to dzisiejszy wpis znowu papryka

Żeby życie miało smaczek...: papryka z cebulą w zalewie pomidorowej

reklama
Hej,torbiel 4,5cm...cykle bezowulacyjne,zero szans na dziecko...po leczeniu bardzo trudno będzie...
Czuję się jakbym dostała w twarz...jak głupia idiotka wózki oglądałam dzisiaj...
Prolaktyna ma normę do 300 coś chyba a ja po obciążeniu mam ponad 4tysiące...
Tak więc mam stwierdzoną Hiperprolaktynemię

Do góry