reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

hej laseczki ,
ja w tym miesiącu odpadam z gry :-(nie mam owulacji ........szlak no!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry:
no to faktycznie lopop nie masz też za fajnie ,a ja widzicie nawet jakbym chciała to mam brak owu.Chyba dzisiaj winka się napije ;-(

reklama
Hej Wam

Nie poszłam do ginka,dostali dzisiaj nowy sprzęt i przez to mieli opóźnienie,przyjmie mnie jutro o 12.40,jajniki bolą,zwłaszcza jeden mi dokucza,chwilami aż mnie zgina wpół.Martwi mnie to:((((
Teraz leżę sobie,wcześniej byłam na mojej ''budowie''....powoli zaczyna to wyglądać.

hejka
miłego wieczorku dziewczynki!

zuzanka.. fak :( ja dziś też piję... i jutro bede piła bo teść ma urodziny. a co tam.... :]
lopop kiepsko u was że sie tak mijacie no nie... ehh :\

ja dzialam teraz z castagnusem. podobno chwalą dziewczyny i udaje się z nim zaciążyć.
jestem dobrej myśli i ja....

dobranoc

ja dzialam teraz z castagnusem. podobno chwalą dziewczyny i udaje się z nim zaciążyć.
jestem dobrej myśli i ja....

dobranoc

Kinga zbadałaś prolaktynę?
Bo ja dostałam Cyclodynon...to odpowiednik Castangusa i na mnie źle zadziałał,źle się czułam,lekarz stwierdził,że to przez wysoką prolaktynę...zbadaliśmy i rzeczywiście...

Witam Was kochane:*
Teraz do końca miesiąca będę mniej pisała, bo szlg mnie trafia z tym netem...przekroczony limit już mam i muli jak diabli...:-( i przepraszam że nie odp ale co chce zacytować to mnie wywala :wściekła/y:
Mam nadzieję że ten post mi wyśle
Zuzanka co za owulka!!! Urlop sobie robić! :wściekła/y: nie ładnie. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za kolejny miesiąc
Ewciu super że masz pracę, a tym bardziej jak płacą za picie kawki:)
Karola wiesz co Ty masz bardzo podobny cykl do mojego. Ja miałam takie skurcze mocne...az promieniowały na odbyt:zawstydzona/y:
Kasiu nie mogę zobaczyć twojego maluszka :-(
Kinga udanej imprezki
Lopciu to nie wesoło że się tak mijacie:-(ale mocno w Was wierzę!&&&&
Mmmm masz wielki talent z tym gotowaniem:)!
Mam nadzieje że nikogo nie pominęłam jeśli tak to najmocniej przepraszam :zawstydzona/y:

A my wczoraj dzień spędzieliśmy nad wodą:) było fajnie, ale leżałam w cieniu a ja tak kocham się opalać :-)no ale cóż! Dziś zrobiłam sikacza i dalej + :-D nie wiem czy bedę robiła kolejną betę bo za dużo nerwów mnie to kosztuje, no chyba że gin zleci

reklama
Do góry