reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Ja bym chyba dostała szału przy dwóch psach ,my mamy sznaucera miniaturkę mieszańca ;-)i w ciągu dnia mieszka u dziadka na dole a do nas przychodzi tylko jak czas do spania ;-)

reklama
heh moj m zawsze chcial swoj interes, wszytsko przed nami jestesmy mlodzi.. poki co ja studentka on informatyk.. ale moja pensja nauczycielska wysoka i tak nie bedzie...

Błonka, a Ty czego uczysz, bo labo przegapiłam albo zapomniałam :baffled:
Ewcia, to fajnie, że masz robotę. My mamy w poniedziałek radę i pewnie umowę podpiszę, to będę spokojniejsza. Zdjęcia nie wklejałam tu na forum, ale ostatnio dałam na 28dni pod kartą ciąży. Możecie zerknąć, link w sygnaturce.
mmm, szalejesz w kuchni na tym urlopie :-)

heh moj m zawsze chcial swoj interes, wszytsko przed nami jestesmy mlodzi.. poki co ja studentka on informatyk.. ale moja pensja nauczycielska wysoka i tak nie bedzie...

oo mój M też informatyk ;-)
pewnie ,że tak ...zawsze co na swoim to na swoim.Ale to też nie o to chodzi ,że pensja mała itd.jeśli lubisz to co robisz i masz do tego serce i dusze i spełniasz się w tym to nic nie zastąpi tej radości pracy ...

kahaka a Ty jesteś nauczycielką jakiego przedmiotu?

mmm...chyba zrobię paprykę Twoją ,smacznie brzmi mniam,mniam...

kahaka ja jeszcze nie ucze ;p jeszcze sie sama ucze ;p ale bedzie potem albo przedszkole albo podstawowka, ale myslalam jeszcze o domach dziecka, mialam tam praktyki ostatnio i tak jakos,... chyba to mi najbardziej odpowiada...

zuzanka no moj m lubi swoja prace chyba tylko bardziej mu nie odpowiadaja godziny pracy.. bo po 12 h pracuje np 4 dni non stop i potem 3 dni wolnego albo ma 4 nocki pod rzad i potem 2 dni wolnego, roznie to wychodzi ale ogolnie w miesiacu czasem pracuje tylko 17 dni :) aha jego akurat nie obejmuja swieta i rok temu pracowal w wigilie i boze narodzenie akurat nocki i byla wczesna kolacja a w dzien spal :( i takie swieta byly... a 2 lata temu w sylwestra pracowal tez na nocke... :(

kurcze to faktycznie nie fajnie godzinowo ,mój M pracuje od 7 do 15;30 ,ale też ma w umowie ,że nie normowany czas pracy ;-(więc musi być na każde zawołanie jak coś się dzieje w firmie ale o tyle dobrze,że od pon-pt ...
a ja wolny strzelec ;-)ale swoje muszę zrobić i wybiegać.No dobra moje kochane ja na 19 do kliniki jadę na usg ,zobaczę jak tam ma się moja owu i dam Wam znać czy będzie szansa na crio czy d....nic z tego :eek:

reklama
Zuzanka&&&&
wiecie tak błonka narzekasz a mojego raz przez całe święta Bożego Narodzenia nie było w domku przychodził w nocy tylko spać i coś zjeść o 1 nad ranem i o 6 dalej :(
czasem powtarza się tak w lecie
i to niestety w najbardziej płodne dni u mnie:( i często wydaje mi się że my sie po prostu mijamy:(

Do góry