reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Hej,
Kinga, przykro mi :-(
Ewcia, i jak, masz robotę?

Ja zaraz lecę do szkoły, wczoraj też byłam 3 godziny. W sumie to głupia jestem, bo robię to społecznie...Umowę dostanę dopiero od 1 września. A chodzę i salę szykuje :baffled:

reklama
dzien dobry

Ja juz na nogach szykuje sie do pracki...
codziennie teraz mamy przychodzic od 9 do 13 pracowac,,tylk my nie mamy co robic,bo komp jeden,a kazdy z nas musi plany pisac,wiec lepiej by bylow domu,,zatem siedzimy i kawe pijemy...

karolina z siostrami tyle lat...kurcze fajnie...
Kinga buziole..
suzi jak tam??
kasia a ty pokazywalas nam brzunio??

Ja pracke mam,,ale nie wiem w jakim wymiarze i wogole co to ma byc,,moze dzisiaj sie dowiem...

Mmialo byc dizsija pieknie 27stopni,a teraz mgła zimno...cholewcia i jak tu sie ubrac...

ewcia znaczy że płacą ci za picie kawy? fajnie :)

jeśli jest mgła, to potem będzie ciepłó

a jak sprawa z allegro i tą wpłatą?

witam
życzę wam udanego dnia
mając nadzieje ze i mój będzie git.

dziś mam roboty ful... do południa robota w domu i na miasto skoczyć musze... potem jedziemy meble wybrać z małżem a pozniej siostra do mnei zjeżdża z dzieciakami. mysle że dzień mi szybko zleci.

Pozdrawiam was!

hej dziewczyny ,
ja od poniedziałku nie mam na nic czasu ,jakaś masakra ;-(Błonka ściskam mocno ,moja znajoma miała mięśniaka i jak zachodziła to nie mogła ciąży utrzymać w końcu jak jej usunęli zaszła w ciąże i ma już duużego synka ;-)
Carolineee podziwiam za takie kontakty bo ja nawet do kościoła nie chodzę ;-( bo się sparzyłam......ale kąpiel to chyba i ja dzisiaj sobie strzelę ...ja mam czekoladę i migdały ;-)
Tylko takie mam kontakty,do kościoła chodzę tylko jak trzeba:))))
Nie jestem fanatyczką kościoła ale siostrom wierzę!:)
witajcie
u mnie wynik bety ujemny.
zaczynam na nowo....

pozdrawiam

Współczuję:(

dzien dobry

Ja juz na nogach szykuje sie do pracki...
codziennie teraz mamy przychodzic od 9 do 13 pracowac,,tylk my nie mamy co robic,bo komp jeden,a kazdy z nas musi plany pisac,wiec lepiej by bylow domu,,zatem siedzimy i kawe pijemy...

karolina z siostrami tyle lat...kurcze fajnie...
Kinga buziole..
suzi jak tam??
kasia a ty pokazywalas nam brzunio??

Ja pracke mam,,ale nie wiem w jakim wymiarze i wogole co to ma byc,,moze dzisiaj sie dowiem...

Mmialo byc dizsija pieknie 27stopni,a teraz mgła zimno...cholewcia i jak tu sie ubrac...
Czyli masz pracę:)))
Twoja Mama nas wczoraj odwiedziła:)))
Trzy tygodnie siedzimy bez tv a okazuje się,że telewizor działa...antena była w złym gniazdku:)

Mnie zaczął boleć brzuch i jajniki jak na @,całkiem porządnie ale na @ chyba za wcześnie...nie wiem co jest.

A ja siedzę i się martwię...podejrzewam,że pęcherzyki nie pękły i to dlatego ten ból... :( mojego ginka nie ma:(

I migrenę mam:(

reklama
a mo moja gin odpisala na smska o polnocy ;p i w sumie mam dzwonic do niej w poniedzialek to bedziemy ustalac co i jak dalej wiec nie biore nic zeby pani gin miala czysta droge :)

Do góry