reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

cześć dziewczyny no ja po ciężkim dniu ;-( jakaś masakra u nas też gorąco ...robię zupkę na jutro buraczkową,
widzisz Carolineee w ogóle nie skojarzyłam Cię z Oliwką :zawstydzona/y:a Ninka to jak moja Karolina też "kocia mama" i jak widzi jakiegoś kota to od razu chce go przygarniać ;-)
lopop dzięki może warto spróbować czegoś naturalnego a nie tylko prochami się faszerować ,jak poczytałam o tej fazie to mam wrażenie ,że moja jest krótka i to jedna z przyczyn mojego nie powodzenia :-(
mmm...no to kochana ściskaj go tam porządnie,urlop najlepszy czas na relax :tak:
suzi1 słonko trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Zuzka:)))
Ja też byłam kociara,wciąż jestem w sumie:)))
I też gotuję zupkę na jutro:)
Dzisiaj Oliwka miała rozmowę z Paniami z PCPR-u,jestem bardzo zadowolona z przebiegu rozmowy:)

Tak,byłam:)
Generalnie miała być Pani psycholog ale wystawiła nas do wiatru i Panie podjęły się rozmowy.Generalnie tłumaczyły jej to samo co ja ale zależało mi na tym żeby osoby postronne jej to powiedziały.
Bo ona jest między mną i matką i nie zawsze wie komu wierzyć...
Była wystraszona mimo,że Panie bardzo naturalne i miłe.I chcą częściej się spotykać na takie ''pogadanki''.

no to dla takiego dziecka nic miłego ,wiem jak moją małą zabrałam to miała 11 lat i do dnia dzisiejszego nie może zrozumieć,że rodzice nic nie zrobili żeby ją odzyskać...dobrze ,że ma takie rozmowy ,może więcej zrozumie.Niby ma z nimi kontakt ale i tak ma mnóstwo pytań bez odpowiedzi.
Bo to ciężka sprawa...trzymam za Was dziewczyny kciuki ,dobrze ,że ma Ciebie...

Dzwonili z laboratorium i beta jest dodatnia ale nie wiem jaka :zawstydzona/y: Z tego wszystkiego nie zapytałam;/ Ale Pani powiedziała że sam początek... Mam brać luteine i duphaston no i za tydzień zobaczymy co i jak
Jesteście kochane.

Suzi:-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dbaj o Siebie!!!!
Kiedy masz wizytę?
Ależ się cieszę:))))Gratulacje!

reklama
Do góry