reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Wróciłam bo nie mogłam bez BB i bez Was moje drogie:)))))))
U mnie...jako tako...zobaczymy co będzie:)
Błonka...kurde...szkoda...
Mama,doczytałam o Twoich II kreseczkach i @...przykro mi:(
Mmm,inspirujesz mnie z przepisami:))))

reklama
Carolineee-dzieki ,no widzisz nie ma lekko -nadzieja a potem lipa...ale cóż po 20 miesiącach juz przywykłam ,że @ przyłazi..ale kiedyś nie przyjdzie ....i to nie bedzie menopauza tylko ciąża:)))
&&&&&&&&&& za Twoje sprawy...niech się ułozy.

Mama pewnie,że kiedyś nie przylezie:))))
My dzisiaj wracaliśmy przez całe miasto pędem bo Ninka wymyśliła,że widziała kotka który był przywiązany do drzewa...hmmm...kotek i owszem był ale z własnej woli STAŁ przy drzewie:)))))))))))))))))))))))))

DObrej nocki dziewczyny:)
WItaj Oliwka:D Miło że jesteś...&&&&&&&&&&&&&za Twoje sprawy
Błonka tulam mocno:*
ZObaczymy co kolejny dzień przyniesie:*

Carolineee- brawo !!!!! dla Ninki za wrażliwe serduszko!!!!!!!!!
kochana Niunia :tak::tak:
Suzi Tobie równiez dobrej nocki:)
g034.gif
:)))

Khmkhm...wróciłam do Was a tu prawie zero odezwu...
Nie poznajecie?
Błonka,może za wcześnie jest?Trzymam &&&&
hejka wiesz jesteśmy jakieś takie zdołowane bo widzisz same @ na bb:(
super że za nami tęsknisz bo my też za tobą:)

a ewcie gdzie wywiało?

zuzanka no mi pomagało na pewno to co jest na endo- pytałam się kiedyś ginka co robił mi IUI i właśnie on mi powiedział że rybka wędzona i winko mogą powodowac u nie których kobiet własnie przedłużenie fazy lut. bo wzrasta endo i hormonalnie przedłuża się faza lut.spróbuj co ci szkodzi
rybki tłuste, orzechy,daktyle migdały
to właściwie zależy od typu kobiety z tabletek estrofem wydłuża fazę

Ostatnia edycja:
Carolineee- brawo !!!!! dla Ninki za wrażliwe serduszko!!!!!!!!!
kochana Niunia :tak::tak:
Suzi Tobie równiez dobrej nocki:)
g034.gif
:)))
No pewnie,że super,ja tam jestem z niej dumna:)
I będzie mogła się pochwalić,że ma ''spoko'' rodziców,którzy jej zawierzyli i wrócili żeby kotka ratować:)))Ze mną nikt nigdy tak nie wrócił.
Bidula płakała potem,że ''nie ulatowałam kotkaaaaaaaaaaa'' :)

Lopop kurka...wredne @...Ja pewnie za niedługo też dostanę...Znowu długi cykl,pęcherzyk rósł strasznie powoli itp:(
No ale głowy do góry!!!!!!No bo kto chce rodzić dziecko w maju?No kto?Tak bez sensu...lepiej w czerwcu:)))))))))))))))))))))))))
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za następny cykl.

reklama
Do góry