reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

suzi, o kurczaki :-):-):-):-) ale czadowo!!!!! Powtórz sobie betkę i zobacz jaki wynik. Ale już ta informacja o grubym endo była dobrym znakiem. Super!!!!! Kochana, a Ty nie powinnaś jakis dodatkowych leków brać prócz progesteronu? Ja z miejsca dostałam Clexane, idź do dobrego gina koniecznie.
Carolinee, cieszę się, że wróciłaś!
mama, gratuluję certyfikatu, widzę, że się wciągnęłaś w tę robotę bardzo.

U mnie nic nowego, odliczam dni do wizyty. Dzis sobie na mieście kupiłam cyckonosz :-)

reklama
suzi, tak robiłam 3 razy. Zerknij sobie na mój wykres na 28dni, tam zaznaczone wszystko. I proszę Cię, domagaj się szczególnej opieki, czy sam progesteron wystarczy?

suzi, masz stwierdzona przyczynę poronień? U mnie nic nie wykryli, w takich przypadkach są wskazania do podawania leków na rozrzedzenie krwi, np. Acardu, a najlepiej heparyny w zastrzykach. Ja biorę Clexane. Zapytaj o to gina. Acard można brać bez recepty, na pewno nie zaszkodzi. Powiedz, że jesteś po 3 poronieniach i chcesz brać coś nawet profilaktycznie. ja biorę Duphasto 2x1, Luteinę 2x2 i ten Clexane.

Kasiu:)))U Ciebie już 12 tydzień!!!!!!!!!!!!! Ależ leci:)))
Mam pytanko,czy Ty sprzedajesz gdzieś Swoje karteczki?Albo robisz np na zamówienie?

Carolinee, tylko innym się wydaje, że to "już" 12 tydzień...Mnie to się wlecze okrutnie. Co do karteczek, mogę robić na zamówienie, ale od kiedy jestem w ciąży nie mam weny kompletnie :baffled: może mi przejdzie z czasem. Ostatnio kartkę na ślub chyba ze 2 dni robiłam i tak nie byłam zadowolona.
suzi, ja przepraszam, jeśli Cię straszę, ale wiesz, lepiej dmuchać na zimne. Pogadaj z ginem szczerze, zobaczysz co doradzi.

suzi :)&&&&&
kochana oszczędzaj sie i natychmiast do ginka słuchaj kasi:) zapytak o acard na pewno nie zaszkodzi:)
&&&& bycz się w domku:):)
piękne endo
tak się cieszę wreszcie dobre wiadomości na wątku:)

Kasiu to jakbyś któregoś dnia miała wenę przy Sobie to daj znać:))))
Suzi lepiej dmuchać na zimne,pewnie,dziewczyny mają rację ale też bez paniki,lekarz wie co robi.A betkę powtórz dla Siebie no i dla nas:)))))

reklama
Do góry