reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Helloł

Jejku jaki upał...byłyśmy z bratową i bratanicą na dworze i nie da się wysiedzieć :baffled: tak gorąco :baffled:
Jak się uda to dziś pójdę do gina...
I wiecie co tak sobie myślę bo ja zawsze dzień plamienia liczyłam jako 1dc cyklu:confused: a teraz policzyłam od pierwszego dnia krwawienia. no i teraz się pogubilam:zawstydzona/y:normalnie uznała bym że ostatnia @ była 24go.

reklama
Suzi nie wiem na 100% ale ja zawsze liczę od plamienia...
Nawet jak miałam badania przed stymulacją to dzwonili do mnie z Novum i kazali brać tabletkę od 1-go dnia cyklu i każde,nawet najmniejsze krwawienie uznawać za 1-wszy dzień cyklu.
No ale musi być krew...
Może jednak zapytaj ginka

Byłam już u gina... Endo 17,1 macica zasiniona- to dobry znak!
Pobrali mi bete i mam przyjśc za tydzień...
Proszę trzymajcie kciuki

suzi &&&&:)
mmm bardzo fajnie z tymi dniami ostro do dzieła i wyeksplatuj męża bardzo owocnie:)
carolinee bardzo wrażliwa Ninka i ma bardzo dobre serduszko:)

Carolineee trzeba było kotk aprzygarnać :)

robiłaś ptasie mleczko?

lopop opiję go i wykorzystam :0
hihi wykorzystajcie którąś pozycję z kamasutry najlepiej bardzo dużo żeby był efekt (najlepsza pozycja od tyłu podobno no ale u mnie jakoś się nie sprawdza:-p w płodne bo efekty zerowe)

reklama
Do góry