reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Oliwka udanej wizyty daj znac jak po??
a na zdjecia czekamy i beda przed i po remoncie..hehe

a ty bys kiedys wpadla do mnie ja na Szymanowskiego mieszkam,,krecisz sie tu na poznanskiej cyz przemyslowej....

ewcia - ja nie miałam iui, ten cykl mam na luzie i na betę na pewno nie będę szła:)
A wlaśnie, który ty masz dzień cyklu???

Kahaka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

byłam wymieniłam płyte. Fiol już happy jest.
Ale mnie cały czas nosi.. kuźwa mać ciskam piorunami jak wariatka o byle co ;((aż mi się ryczeć chce ze złości i bezradności bo nie mogę na to wpłynąć sama. Zła jestem na siebie! :( ehhhh co za okres paskudny dla mnie. fak. lepiej się usunę z bb na jakis czas bo nie jestem dobrą duszką do rozmów oj nie...
wybaczcie mi.

No witam moje drogie panie:)
Ile Wy piszecie...normalnie pół godz spędzam na czytaniu :zawstydzona/y:
Wstałam ok 11 :szok: ale co tam:) Dziś wolne więc można sobie pozwolić :-D
Miałam iść dziś do tego nowego gina...ale rozmawialiśmy z M i ustaliliśmy że pójdę jak bedę miała zrobioną tą histeroskopie...no bo co teraz mi ginek powie? I tak nie odpowie mi na pytanie dlaczego tak się dzieje, skoro badania są ok..być może przyczyna jest mechaniczna a tego dowiemy się po badaniu...no i oto tym sposobem mamy luz ginkowy w tym miesiącu :-D Co ma być to i tak będzie...wczoraj zrobiłam test owul. i wyszła mi 2 kreska ale trochę jaśniejsza... co prawda pierwszy raz w życiu wyszła mi 2ga kreseczka na LH to i tak duży sukces heheheh:-D dzis zrobię kolejny...
No i chyba jestem po ow bo wczoraj mnie bolały jajniki podczas bobosexów i to tak mocno że szok:szok:
Witam się:)
dziś mój dzień. mam nadzieje że będzie pozytywny.
Pozdrawiam was i miłego dnia życzę! :tak:
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM:) a KTO ??? KINGUSIA:)
Kochan spóźnione ale szczere życzonka przyjmij :*:*:* Wiesz czego najbardziej CI życzę:):*
ewcia po drinkach już przeszło:)
mama no my działaliśmy w 11dc i 14 ciekawe czy coś da a owu chyba miałam później niż normalnie
&&&& za Ciebie i złoty strzał
Lopciu mocno zaciskam&&&&&&&&&&& oby to był Wasz czas:)

ja się chyba prędzej własnej śmierci doczekam niż ciąży, boże jakie to przygnębiające, przepraszam że zostawiam tu negatywne emocje, ale jakoś nie mam gdzie wywalic tych negatywnych odczuć, moj m juz nie może słuchać mojego narzekania :zawstydzona/y:

teraz ogólnie powiem wam dziewczyny, tak jak przez cały rok żyłam sobie beztrosko, nie przejmowalam sie tym ze nie mogę zajść, tak teraz normalnie w stresie żyję, bo przestaję powoli wierzyć w to że się uda
Kochana a ile się staracie?
Zobaczysz doczekasz się pięknego Bobaska :tak: i to szybciej niż myslisz:)
chciałam, żeby jeszcze mieli jakąś pamiątkę, muszę połazić po kwiaciarniach i pewnie coś znajdę :0 np jakiś dyplon albo coś
Mmm kochana z tym tortem super pomysł :tak: a dyplom na pamiątkę ;-)

hej!!!
wikula ja 4 dni po iui i chyba była w dniu owulacji bo mnie od popołudnia jajniki bolały straszliwie, a zawsze czuje owulkę tylko rzadko aż tak!
Byliśmy w weekend na rowerach w beskidzie niskim- piękne tereny, zakochałam się. trochę sie boje czy to nie zaszkodziło ale co tam, nie można tak myśleć, ja tak myślę od 2 lat i nic to nie pomogło.
Tymonka milion &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pozytywna betkę :tak: A rowerkiem na pewno nie zaszkodziłaś :no: Kiedy testujesz bądź robisz betę???? Mocno zaciskam &&&&&
Witam serdecznie:) Jestem nowa i chciałam sie zapytac czy moge dołączyc do Was?
Witamy:) Miło poznać:) Napisz ile się staracie

Hej,
nie spałam w nocy przez tę dzisiejszą wizyte :-( zasnęłam dopiero nad ranem, masakra.
Bardzo, bardzo proszę o kciuki.
Kochana cały czas myślami i sercem jestem z Tobą ;-) Teraz musi być DOBRZE!
Na usg zobaczysz piękne serduszko !!! Koniecznie napisz jak tylko wrócisz do domku!
Narękach i nogach zaciskam z całej siły &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oliwka nie mogę się doczekać fotek :-) Będziecie mieć piękne mieszkanko!!!!
Ewcia jak tam prace idą????

Witam:) Dziekuje za miłe przyjecie.....
Staramy sie 6 lat ja mam PCO....jestem po dwóch ciazach , pierwsza poroniona druga pozamaciczna z usunietym jajowodem....mialam 3 laparo w tym 2 ostatnie w ciagu 3 miesiecy.....jestem po 2-ch hsg, leczona duphaston, luteina., yasminelle, clomid, pregnyl, glucophage....to chyba w skrócie.....mialam laparo 2 tyg temu w celu otworzenia jajowodu a co sie okazalo byl ok, probowalam wszystkiego oprocz ivf....narazie mamy sie starac naturalnie przez 3 miesiace tylko problem w tym ze ja niemam owulacji....prowadze samoobserwacje juz 1,5 roku....to chyba tyle w skrócie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry