reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Oliwka udanej wizyty daj znac jak po??
a na zdjecia czekamy i beda przed i po remoncie..hehe

a ty bys kiedys wpadla do mnie ja na Szymanowskiego mieszkam,,krecisz sie tu na poznanskiej cyz przemyslowej....
Z miłą chęcia ale narazie nie mam czasu żeby usiąść:(((

byłam wymieniłam płyte. Fiol już happy jest.
Ale mnie cały czas nosi.. kuźwa mać ciskam piorunami jak wariatka o byle co ;((aż mi się ryczeć chce ze złości i bezradności bo nie mogę na to wpłynąć sama. Zła jestem na siebie! :( ehhhh co za okres paskudny dla mnie. fak. lepiej się usunę z bb na jakis czas bo nie jestem dobrą duszką do rozmów oj nie...
wybaczcie mi.
Każdy ma takie dni...lepiej się wygadaj niż znikać i dusić w sobie
Witam:) Dziekuje za miłe przyjecie.....
Staramy sie 6 lat ja mam PCO....jestem po dwóch ciazach , pierwsza poroniona druga pozamaciczna z usunietym jajowodem....mialam 3 laparo w tym 2 ostatnie w ciagu 3 miesiecy.....jestem po 2-ch hsg, leczona duphaston, luteina., yasminelle, clomid, pregnyl, glucophage....to chyba w skrócie.....mialam laparo 2 tyg temu w celu otworzenia jajowodu a co sie okazalo byl ok, probowalam wszystkiego oprocz ivf....narazie mamy sie starac naturalnie przez 3 miesiace tylko problem w tym ze ja niemam owulacji....prowadze samoobserwacje juz 1,5 roku....to chyba tyle w skrócie
Łoj joj,długa i wyboista droga:(
Ale musi być dobrze:)
kto teraz testuje? :) ja za 13 dni :) wczoraj mialam IUI

Gratki i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny ja zwariuję :((

biorę już 3 tabletki clo i nic :| owulacji nie ma :| idę jutro do ginekologa, bo oszaleję :((

Może testy nie łapią?Idź na spokojnie do ginka
Ja mam 11dc pęcherzyk rośnie,owulka ndz-pn ma być

Ja byłam u ginka i powiedział,żze do grudnia on mnie zaciąży (nie dosłownie on:)) a jak się nie uda to wtedy będzie myslał.Na początek prolaktyna do zbadania jutro rano,w czwartek mam monitoring bo pęcherzyk już jest i chce sprawdzić jak rośnie no i w przyszłym tygodniu zobaczy czy pękł i to wszystko w ramach dzisiejszej wizyty (za darmo czyli następne 2 wizyty i poza kolejką)
Generalnie nagadał mi,że myślę o stymulacjach,IUI itp,mówi,że na to za wcześnie a poza tym nie ma co stymulować bo owulka jest.
No i obejrzał wyniki męża,marne są wg niego,nawet bardzo ale kazał zrobić badanie nasienia jeszcze raz i w Invikcie lub innej większej klinice,powiedział,że jak drugie badanie będzie złe to mąż do leczenia/podleczenia się kwalifikuje...
No,to tyle,teraz w domku robię obiad i odpoczywam:)

kurcze ... a chciałam się zapytać czy daleko jedzie do ginka bo pewnie na tę wizytę i tak 2 godziny by zeszło
ale teraz trochę długo no nie...?

Długo:((((
Mam nadzieję,że zaraz wpadnie.
Kurka,musiałam obiad wyrzucić...skończyła mi się sól i użyłam tej z mieszkania,co się okazuje???Że tam kwasek jest albo inne cholerstwo i wszystko kwaśne jest...
Musiałam dziewczynom dać jajo sadzone i ryż...
Się namęczyłam i nici z mięska:(

Długo:((((
Mam nadzieję,że zaraz wpadnie.
Kurka,musiałam obiad wyrzucić...skończyła mi się sól i użyłam tej z mieszkania,co się okazuje???Że tam kwasek jest albo inne cholerstwo i wszystko kwaśne jest...
Musiałam dziewczynom dać jajo sadzone i ryż...
Się namęczyłam i nici z mięska:(
współczuję ... wściec sie można

Jestem!!!!!!!!
Ufffffffffffffffffffffffff
Kamień spadł mi z serca! Zrobiła mi jednak usg, bo przez brzuch nie mogła znaleźć tętna. Ponoć za mało wypiłam, a mało się nie posikałam tam.
Maluszek ma się dobrze i jest piękny (tatuś mówi, że podobny do niego). Machał do mnie i się ruszał bosko, machał łapkami. Gin potraktowała to usg jako genetyczne i za miesiąc nie będzie. NT 1,47, CRL 34 mm. WG. usg to 10t2d, GS 52,3 mm, co odpowiada 10t4d.
Mam 7 zdjęć! Dziewczyny, jaka ulga! Na pewno wasze kciuki pomogły!!!! Dziękuje Wam serdecznie.
A teraz mój ludź
laugh.gif

Zobacz załącznik 379876
pencil.png

reklama
W końcu jesteś!!!!Gratki nieziemskie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Śliczna fasolunia,prześliczna.Popłakałam się...naczelna płaczka BB ze mnie:))))
Ależ się cieszę:))))

Do góry