reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hej!!!
wikula ja 4 dni po iui i chyba była w dniu owulacji bo mnie od popołudnia jajniki bolały straszliwie, a zawsze czuje owulkę tylko rzadko aż tak!
Byliśmy w weekend na rowerach w beskidzie niskim- piękne tereny, zakochałam się. trochę sie boje czy to nie zaszkodziło ale co tam, nie można tak myśleć, ja tak myślę od 2 lat i nic to nie pomogło.
ewcia no to weny życzę, żeby ci piękna wyszła biżuteria.
MMmmm kiedy bieszczady? też tam jest tak pięknie i dziko. oby wam pogoda dopisała my mieliśmy 2 dni słoneczne.

tymonka trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&..na pewno sie uda....skoro tak czujesz...
a dzieki,,robie i robie,,teraz przerwa,,musze nastepne juz domowic,,hee

Cześć!
Kinga, STO LAT I SPEŁNIENIA MARZEŃ! wiesz jakich... ;-)
Oliwka, Ewcia, tak, mam jutro gina. Może jakoś dotrwam bez zawału serca...Dziewczyny, pocieszcie!

Ide se zastrzyk zrobić.
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Będzie dobrze,na pewno:)
kasiu kochana wikula ma racje..na pewno bedzie dobrze,,dzidzius rosnie i jutro zobaczysz jak sie rozwija i rosnie....
mama czekam na koraliki moje,bo juz nie mam z czego robic kolczykow,a mam zamowienie na srode duze...
no tak pierwsza klasa,moj mlay tez bedzie w pierwszej,wiec wiem co to znaczy...raczej sie dowiem...
musze zakupy w tym tyg zrobic do skzoly dziecku,,rany jakpomysle,ze z 500zl pojdzie to az mi słabo..
Ja kupiłam już plecak,piórnik i 2 zeszyty:)
Dzięki dziewczyny!
wizytę mam na 14.20, ale tam zawsze jest obsuwa, więc wejdę pewnie dużo później.
Jak wrócę, to dam znać.
Ja o 13 idę do ginka:)

oj ja też czuję piersi i mnie tak jakby swędzą, nie wiem o co chodzi...
Miałam tak prze ostatnie 2-3 cykle,swędzenie piersi,ból jajników,ciągnięcie i wypychanie pępka...

mmm z piersiami to dobry znak chyba! 3mam kciuki! :) &&&&&
wikula i za ciebie też i za siebie ;)))
mnie cycusie tak czasami zapieką dziwnie tylko... no i to podbrzusze czuję ale u mnie to na owu pewnie jeszcze czuć tak. mimo że teoretycznie jestem po.

idę do rodziców na gościnkę małą
mama zaprosiła z okazji urodzinek:)
Do pozniej!
Kingusia 100 latek Kochana,spełnienia marzeń:)

Ja dopiero niedawno dotarłam do domu...
Remont wrze,dzisiaj wyburzyli ściany,zaczęli hydraulikę wymieniać itp...

tymonka jedziemu 30 albo 31 sierpnia na jakieś 5-6 dni :0

ewcia ja bym tą przesyłkę zareklamowała jak druciki pogniecione, albo wystawiła sprzedającemu odpowiedni komentarz

Kiniuś co sie stało kochana???

ja za 15 minut gadkow z dworku sciagam do kapania i kolacje im zpaodam-nalesniki z serkiem danio..
mam siostry małego na wakacje...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kuźwa! kupiłam dzieciakowi płytę KRECIKA w empiku a w domu po odpaleniu zaczął się maraton ZACZAROWANEGO OŁÓWKA
wściekłam się tak że aż mi się łzy zebrały w oczach!!!!!!

musze poleżeć sobie
wyciszyć się
jutro rano idę wymienić! ;\\ kufaaaa !

Do góry