reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

u nas już po boboseksach. ciekawe co z tego wyniknie..... już sie doczekać nie mogę tego 19-20go :)

puki co czuję się dobrze całkiem. w podbrzuszu aż wrze
nie wiem co tam się wyprawia hihi

mmm my podobnie z cyklem widzę, ja też tuż po owu jestem ale podbrzusze cały czas czuję.

reklama
esmeralda- to nie tak, że nie wierzę w testy, bo sama ich używam, ale mi potrafią przez 3-4 dni wychodzić pozytywne, więc gdyby nie monitoring to nie wiedziałabym kedy ta owulka jest. Jeżeli test wyszedł ci pozytywny dzisiaj, to jutro powinny być przytulanki, trzymam kciuki, żeby bylo oki&&&&

Mama - wiesz ja nie bardzo wierzę w to odstresowanie, bo już nie raz byłam na jakimś urlopie podczas owulki, gdzie naprawdę nie liczyła, nie mierzyalm i nic z tego. Chociaż wiem, że dużej ilości dziewczyn to się udaje. mam jedną znajomą, która w czerwcu podjęła decyzję, że pod koniec sierpnia podchodza do ivf, bo on miał słabe wyniki nasienia, ona tez różne problemy i co.>?? w lipcu zaszła w ciążę:))
Szczerze to ta jej ciąża trochę mnie podbudowała:)

mmm z piersiami to dobry znak chyba! 3mam kciuki! :) &&&&&
wikula i za ciebie też i za siebie ;)))
mnie cycusie tak czasami zapieką dziwnie tylko... no i to podbrzusze czuję ale u mnie to na owu pewnie jeszcze czuć tak. mimo że teoretycznie jestem po.

idę do rodziców na gościnkę małą
mama zaprosiła z okazji urodzinek:)
Do pozniej!

oni teściowe mają 40rocznicę ślubu zamówiłam im tort z gołąbkami i takim przystrojeniem jak ślubny co myślicie?

reklama
mmm taki objaw to raczej na zaciążenie ( miałam tak w marcu, ale siedziałam cicho bo wiadomo człowiek nie wierzy póki testu nie zobaczy) ale coś się dzieje wiesz zapłodnione jest teraz tylko pytanie czy się zagnieżdzi
&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry